Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ανάσες… αισιοδοξίας!

Ξεκουράζει παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί στον φετινό Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου στα προσεχή παιχνίδια. Μεγάλη αισιοδοξία στην ΠΑΕ για αδειοδότηση.

Ανάσες… αισιοδοξίας
Είναι εμφανής στα τελευταία παιχνίδια η κόπωση κάποιων παικτών που από την αρχή της σεζόν αγωνίζονται σχεδόν αδιάκοπα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν κυρίως Νάνο και Ζέκα, για τους οποίους στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν ισάξιοι αντικαταστάτες και θεωρούνται… περίπου αναντικατάστατοι από τον Γιάννη Αναστασίου. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να τους φρεσκάρει εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν, που περιλαμβάνει τα ματς των play offs αλλά και τον επαναληπτικό ημιτελικό (κι ενδεχομένως τον τελικό) του Κυπέλλου, ο προπονητής των «πράσινων» έχει αποφασίσει στα προσεχή ματς να δώσει κάποιες ανάσες σε όσους έχουν επιβαρυνθεί.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο πιθανώς να δοθούν οι πρώτες ευκαιρίες για rotation. Το βέβαιο είναι πως στο βασικό σχήμα θα επανέλθουν οι Πράνιτς και Καρέλης, πιθανώς και ο Κλωναρίδης. Αντίθετα σίγουρα εκτός είναι ο τιμωρημένος Ρισβάνης και οι τραυματίες Λαγός, Πέτριτς και Μπαϊράμι.

Παράλληλα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει προσεχώς διαδοχικά τετ-α-τετ με παίκτες για να ζητήσει σοβαρότητα και συγκέντρωση στα επερχόμενα παιχνίδια, καθώς η αλήθεια είναι πως θορυβήθηκε μετά τις δύο τελευταίες μέτριες ως κακές εμφανίσεις, στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Ανάβει… πράσινο

Αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την εξασφάλιση της αδειοδότησης μετά το νέο ραντεβού που είχε χθες ο Γιάννης Αλαφούζος με ανθρώπους της ΕΠΟ. Ο φάκελος που θα κατατεθεί αναμένεται να είναι πλήρης, αφού οι «πράσινοι» έχουν πετύχει να μειώσουν το μπάτζετ, να τακτοποιήσουν οφειλές και να έρθουν σε διακανονισμούς με πιστωτές. Ακόμη και στις τάξεις της ομοσπονδίας φαίνεται πως σε πρώτη φάση υπάρχει η αίσθηση πως φέτος ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πράσινο φως από την επιτροπή αδειοδότησης για να αγωνιστεί στα play offs και φυσικά να παίξει στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: