Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Επιστρέφει με ΠΑΟΚ ο Σιόβας!!

Στο τελικό στάδιο είναι η αποθεραπεία του Δημήτρη Σιόβα στον Ολυμπιακό. Πολύ πιθανή η επανεμφάνισή του στα ημιτελικά Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Επιστρέφει με ΠΑΟΚ ο Σιόβας!
Μεταγραφή… εκ των έσω είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν. Ο Δημήτρης Σιόβας βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του στα γήπεδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να επιστρέψει στη δράση για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 16 Απριλίου. Πιθανώς, δε, αυτό να γίνει και νωρίτερα σε κάποιο λιγότερο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι.

Ο διεθνής άσος, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν μέχρι να τραυματιστεί, εξέπληξε ακόμη και τους δημοσιογράφους όταν τον είδαν σε πολύ καλή κατάσταση να προπονείται επί αγγλικού εδάφους την παραμονή της ρεβάνς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει λείψει πολύ από τη στιγμή που τραυματίστηκε και αρκετοί θα τον… νοστάλγησαν στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η άμυνα του Ολυμπιακού παρουσίασε αρκετά προβλήματα απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Επιστρέφοντας στη δράση για την τελική ευθεία της σεζόν, ο Μίτσελ αποκτά μία ακόμη λύση για τα μετόπισθεν δίπλα στους Μανωλά, Μαρκάνο και Παπαδόπουλο.

Πάντως ο Ολυμπιακός μπαίνει με απώλειες στην τελική ευθεία της σεζόν, καθώς εκτός μέχρι το φινάλε της περιόδου είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν, ενώ εκτός παραμένει για άλλες 2-3 εβδομάδες ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι στόχος να εμφανιστεί έτοιμος στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 2 Απριλίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: