Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αιχμές Πανιωνίου για την ΚΕΔ!!

Η αλλαγή στον τρίτο διαιτητή του αγώνα του Πανιωνίου με τον Κολοσσό και ο τρόπος που αυτή έγινε προξένησε έκπληξη και απορία στους «κυανέρυθρους»…

Αιχμές Πανιωνίου για την ΚΕΔ
Η ΚΕΔ προχώρησε σε αλλαγή του τρίτου διαιτητή του αγώνα του Πανιωνίου με τον Κολοσσό γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των Νεοσμυρνιωτών. Σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την απορία τους για τον τρόπο που έγινε η αλλαγή αλλά και για το γεγονός πως δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση στην «κυανέρυθρη» ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

Χθες Τετάρτη (19/3) ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας πληροφορηθήκαμε επισήμως δια του εκπροσώπου μας ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης του προσεχούς Σαββάτου (22/3) με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, θα είναι οι Γκόντας, Σταματόπουλος και Δεσλής. Την ίδια πληροφορία μετέδωσαν και οι αθλητικές ιστοσελίδες. Εκ των υστέρων και όχι από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερωθήκαμε ότι ο τρίτος διαιτητής του αγώνα άλλαξε και αντί του Δεσλή τοποθετήθηκε ο Γεωργιάδης.

Η αλλαγή μετά την ανακοίνωση της ΚΕΔ προς τους εκπροσώπους των σωματείων των διαιτητών των αναμετρήσεων της προσεχούς αγωνιστικής, μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη και απορίες, όπως, επίσης, το γεγονός ότι δεν ενημερωθήκαμε για εκείνη επισήμως από την ΚΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: