Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Βγαιν-ίτεθ!!

Την έξοδο απ’ το Europa League έδειξε η Πόρτο στη Νάπολι! Οι «δράκοι» τσουρούφλισαν την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μέσα στο σπίτι της κι έφυγαν από ‘κει με το 2-2 και μεγάλη πρόκριση στους «8»!

Βγαιν-ίτεθ!
Το παραμύθι που ζούσε Νάπολι κι ο Ράφα Μπενίτεθ -ότι θα κατακτήσουν έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο- τελικά είχε… δράκο. Ή για την ακρίβεια, «δράκους».

Αυτούς της Πόρτο, που πέταξαν φωτιές μες στο «Σαν Πάολο» και χάνοντας μάλιστα και δεύτερη νίκη μέσα απ’ τα χέρια τους (2-2), κράτησαν σφιχτά σε αυτά την πρόκριση στους «8».

Έστω κι αν για 69 λεπτά τα βρήκαν σκούρα. Δέχθηκαν ένα γκολ (από όμορφη ασίστ του Ιγκουαΐν και ιδανικό τελείωμα του Πάντεφ στο 21’) και θα μπορούσαν να έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα ακόμα.

Από τη στιγμή όμως που ο Γκιλάς πάγωσε το γήπεδο (ισοφαρίζοντας με ωραίο πλασέ) η κατηφόρα σταμάτησε. Ο Ντεφούρ είχε δοκάρι -τρία λεπτά αργότερα. Και όταν ο Κουαρέσμα πέρασε μέχρι και τον… Μπενίτεθ πριν σκοράρει στο 76’, όλα είχαν τελειώσει.

Έτσι, το γκολ του Ζαπάτα στις καθυστερήσεις δεν μπορούσε να παρηγορήσει τη Νάπολι. Ούτε να μειώσει στο ελάχιστο τη χαρά της Πόρτο. Για μια πρόκριση που την έφερε ξανά στα προημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης κι επιβεβαίωσε ότι έχει βαρύνει τη φανέλα της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: