Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Εμπόλεμη… πρόκριση!!

Τα πάντα όλα ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Βασιλεία! Αποβολή στο 9΄για τη δεύτερη, δεκαπεντάλεπτη διακοπή για ρίψη αντικειμένων και πρόκριση με ανατροπή (2-1) για την ομάδα της Ελβετίας.

Εμπόλεμη… πρόκριση!
Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Βασιλεία.

Η ομάδα της Ελβετίας, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση (2-1) στους «8» του Europa League σε ένα επεισοδιακό ματς που επισκιάστηκε από δεκαπεντάλεπτη διακοπή!

Στο 32΄οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και στον βοηθό, με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά την αναμέτρηση και να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Πριν απ’ όλα αυτά και πιο συγκεκριμένα στο 9ό λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Σουτσί, δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Άλαν και όλα έδειχναν ότι η Βασιλεία θα έχει δύσκολο βράδυ.

Όπως και έγινε όταν στο 22΄ με προβολή του Σοριάνο μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Όμως εκεί που το ματς έδειχνε να γέρνει προς το μέρος της Σάλτσμπουργκ, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ο Στρέλερ με εξαιρετική κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στο 1-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Σάουρο με τον ίδιο τρόπο χάρισε μια παλικαρίσια πρόκριση στους φιλοξενούμενους που θα βρεθούν στην κληρωτίδα της Παρασκευής (21/3).

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Αυστριακοί, καθώς ο Άλαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86ό λεπτό της αναμέτρησης και έσβησε τις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: