Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

«Ντου από Παντού» για το καλύτερο Tσάμπιονς Λιγκ των τελευταίων ετών. Οι ζημιές, ο Μέσι, η Βασίλισσα και η υπέρβαση... Έχω την αίσθηση ότι το φετινό τσάμπιονς λιγκ που βλέπουμε είναι ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών. Με την έννοια ότι στους «8» έχουν φτάσει τουλάχιστον 4-5 φορμαρισμένες ομάδες. Ίσως κι έξι. Άρα, από εδώ και πέρα θα γίνει χαμός για το ποιος θα σηκώσει την κούπα.
Τα ζευγάρια
Σε λίγες ώρες, λοιπόν, γίνεται η κλήρωση για τα προημιτελικά. Και μόλις βγούνε τα ζευγάρια ενδεχομένως να μπορούμε να πούμε περισσότερα, αφού από τα κέφια της κληρωτίδας εξαρτώνται πολλά.
Αμφίρροπα
Όπως, όμως, έχουν τα πράγματα μέχρι τώρα, όλα μοιάζουν αμφίρροπα. Έχουμε και λέμε.
Για Μπάγερν
Η Μπάγερν είναι φορμαρισμένη και δείχνει να μπορεί να κάνει το δυο στα δυο. Οι δυνατότητές της είναι μεγάλες κι αυτό το ξέρουν όλοι.
Με Μέσι
Η Μπαρτσελόνα μοιάζει να συνέρχεται και ο Μέσι να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα. Ό,τι κι αν γίνει στο κλάσικο για την πριμέρα, το τσάμπιονς λιγκ είναι πάντα ο μεγάλος στόχος.
Η βασίλισσα
Η Ρεάλ δείχνει κι αυτή έτοιμη για την μεγάλη πρόκληση. Έχει βελτιωθεί σαφώς φέτος, στο πρωτάθλημα πάει καλά, στο τσάμπιονς λιγκ πείθει.
Ζημιές
Η Τσέλσι του Μουρίνιο μπορεί να κάνει ζημιές. Το έργο του Πορτογάλου έχει αρχίσει να αποδίδει. Είναι μέσα στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε στους «8» εύκολα.
Για υπέρβαση
Και η Παρί θέλει να κάνει την υπέρβασή της. Το ότι έχει καλή ομάδα δεν το αμφισβητεί κανένας. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα.
Η φιναλίστ, η Μάντσεστερ και η Ατλέτικο
Αυτές δείχνουν οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στην οκτάδα. Υπάρχουν, όμως, και η Ντόρτμουντ που ήταν φιναλίστ πέρυσι και δεν μπορεί να την ξεγράψει κανένας, όπως και η Μάντσεστερ που είναι πάντα Μάντσεστερ κι ας μην είναι στην καλύτερή της κατάσταση.
Αντέχει
Άφησα τελευταία την Ατλέτικο. Όποιος την υποτιμήσει, μπορεί να πάθει μεγάλες ζημιές. Σκληρό καρύδι! Και φέτος κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Μάλιστα, φαίνεται να αντέχει κι άλλο για να κρατηθεί σ’ αυτό το επίπεδο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: