Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μπράμος: «Για νίκη με Μπαρτσελόνα»

Να υπάρχει ανάλογη συνέχεια στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας που είναι μπροστά του επεσήμανε ο Μάικ Μπράμος μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ.

Μπράμος: «Για νίκη με Μπαρτσελόνα»
Να υπάρχει ανάλογη συνέχεια στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας που είναι μπροστά του επεσήμανε ο Μάικ Μπράμος μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ.

«Αυτό πρέπει να κάνουμε. Και να πάμε για τη νίκη με την Μπαρτσελόνα», ανέφερε ο άσος του τριφυλλιού, ο οποίος σχολίασε για την ευστοχία που είχε σήμερα από τη γραμμή του τριπόντου.

«Πέτυχα πρώτα ένα –δυο εύκολα σουτ και με βοήθησε αυτό. Καταφέραμε τελικά να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη», κατέληξε.

Ράιτ: «Δουλειά μου να βοηθάω την ομάδα»

Έτοιμος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά δήλωσε ο Ζακ Ράιτ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ, στην οποία έχει καταλυτικό ρόλο.

Ο Ζακ Ράιτ σε ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού είχε ρόλο καταλυτικό, έδωσε ενέργεια και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη κόντρα στη Φενέρ. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος στην κάμερα της Nova από τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ, έτοιμος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, ενώ εντυπωσιάστηκε από την αποθέωση κόσμου και ομάδας στο πρόσωπο του Ομπράντοβιτς.

«Αυτή είναι η δουλειά μου, να φέρνω ενέργεια και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να φτάνει σε νίκες. Το κάνω επιτυχημένα μέχρι τώρα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι», είπε και πρόσθεσε για τη συνέχεια:

«Η χημεία μου με την ομάδα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα. Το μέλλον φαντάζει λαμπρό. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και έχω καλούς συμπαίκτες. Μπορώ να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά που πρέπει να κάνω».

Όσο για τις διαφορές στο ελληνικό και το γερμανικό πρωτάθλημα; «Στην Ελλάδα, στη Σερβία το μπάσκετ δεν είναι μόνο για πλάκα… Ο κόσμος καταλαβαίνει το παιχνίδι δεν είναι μόνο οι… πόντοι. Αυτό το αγαπώ. Μπορεί να βάζεις πέντε πόντους αλλά να κάνεις άλλη δουλειά. Ο κόσμος το καταλαβαίνει και το αναγνωρίζει. Οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί και σήμερα μας βοήθησαν πολύ για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Ράιτ μίλησε και για την βράβευση του Ομπράντοβιτς; «Είναι όμορφο μια ομάδα να τιμά ανθρώπους από το παρελθόν της. Ειδικά όταν πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή που έχει φέρει πολλούς τίτλους, πάρα πολλούς τίτλους και νιώθει ότι επέστρεψε… σπίτι του, απολαμβάνοντας τον σεβασμό του κόσμου».

Φώτσης: «Μεγάλη νίκη»
Στόχος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση που έκανε λόγο για μεγάλη νίκη κόντρα σε μια δυνατή, όπως είναι η Φενέρμπαχτσε.

Στη σημασία της νίκης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Αντώνης Φώτσης μετά το ροζ φύλλο αγώνα που πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Ο πάουερ φόργουορντ των πράσινων εξήρε το εγκώμιο του Μάικ Μπράμου, που έβλεπε το καλάθι σαν... βαρέλι και πέτυχε συνολικά 23 πόντους.

«Έχουμε υπάρξει όλοι παίκτες του μεγάλου Ομπράντοβιτς. Έκανε ό,τι μπορούσε να νικήσει, εμείς το ίδιο και τελικά πήραμε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Παίξαμε καλό μπάσκετ, με βάση να μπούμε μέσα απ’ την αρχή και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Μπράμος ξέρουμε πόσο καλός είναι κι αν βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να σκοράρει συνέχεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: