Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Θέλουν το Ευρωμπάσκετ στην Ουκρανία…!!

Ο υπουργός αθλητισμού της πολύπαθης Ουκρανίας ανέφερε μέσω του Facebook ότι η χώρα του θα φιλοξενήσει κανονικά το Ευρωμπάσκετ του 2015. Η απόφαση πάντως δεν θα ληφθεί πριν τον Σεπτέμβριο.

Θέλουν το Ευρωμπάσκετ στην Ουκρανία…
Οι αναταραχές στην Ουκρανία προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά για τον αν τελικά θα φιλοξενηθεί εκεί το Ευρωμπάσκετ του 2015, όπως έχει προγραμματιστεί. Αν και η απόφαση από τα αρμόδια όργανα δεν αναμένεται να ληφθεί πριν τον προσεχή Σεπτέμβριο, ο υπουργός αθλητισμού της πολύπαθης χώρας, Ντμίτρο Μπουλάτοφ μέσω του Fecebook εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα στο ποστάρισμά του ανέφερε πως η Ουκρανία ουδέποτε σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ καθώς το τουρνουά είναι στρατηγικής σημασίας γιατί την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στη χώρα. Επιπλέον εξήγησε ότι οι προετοιμασίες συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ το Σάββατο (22/03) ο πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Σάσα Βολκόφ θα δώσει κανονικά το παρών στη συνάντηση της Fiba Europe στο Μόναχο. Σε αυτή μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ από την Ουκρανία, δεν αναμένεται όμως να ληφθεί κάποια απόφαση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: