Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πρώτοι απ’ όλους οι Ολλανδοί!

Στην Άλκμααρ κατέληξε το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Europa League. Η ολλανδική ομάδα έφυγε από την έδρα της Ανζί με το 0-0 και σε συνδυασμό με το υπέρ της 1-0 του πρώτου ματς, προκρίθηκε.
Πρώτοι απ’ όλους οι Ολλανδοί

Στα όρια της διάλυσης η ρωσική ομάδα, βρίσκεται στην ουρά του πρωταθλήματος της χώρας της, όμως στην Ευρώπη –και παρά το γεγονός πως έχει χάσει τα μεγάλα ονόματα που είχε στο ρόστερ της- πήγαινε τρένο!

Ένα τρένο που πάντως, πραγματοποίησε την τελευταία του στάση.

Έχοντας το 1-0 του πρώτου ματς στην Ολλανδία, η Άλκμααρ υπερασπίστηκε το υπέρ της σκορ, αν και οι γηπεδούχοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες μέχρι το τέλος προκειμένου να φτάσουν σε ένα τέρμα που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Ανζί έμεινε με δέκα παίκτες, αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν όλοι οι ποδοσφαιριστές της –συμπεριλαμβανομένου και του γκολκίπερ- προωθήθηκαν για ένα φάουλ, που όμως δεν είχε ευτυχή για αυτούς κατάληξη.

Στην εξέλιξη της φάσης οι Ολλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Μιχταριάν αναγκάστηκε να ανατρέψει εν ψυχρώ τον Μπεργκίς που ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία και να δει την κόκκινη κάρτα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: