Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αλβέρτης: «Περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός»

Περήφανος που είναι Παναθηναϊκός δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά τη μεγάλη βραδιά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Αλβέρτης: «Περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός»
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε ευτυχής που ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι Παναθηναϊκός κι ανήκω σε αυτό το σωματείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βραδιές σαν τη σημερινή δείχνουν την αναγνώριση και την αγάπη σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Μπράβο σε όλους, τον κόσμο, τη διοίκηση και είναι από τις ιδιαίτερες στιγμές του αθλητισμού. Πάνω από όλα στον αθλητισμό, πάνω από τις νίκες και τις κούπες, μένουν οι ανθρώπινες και οι αληθινές σχέσεις. Είναι ό,τι καλύτερο για κάποιον να ζήσει τέτοιες στιγμές. Γι’ αυτό είμαι περήφανος σε ένα σωματείο που ανταποδίδει την αγάπη», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Κληθείς να σχολιάσει την ατάκα του «Ζοτς» πως ο Παναθηναϊκός είναι σε καλά χέρια, τα δικά του, ο «Φράγκι» χαμογέλασε και είπε: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να βγάλουμε την ταυτότητά μας. Η σχέση μας είναι ξεχωριστή. Να’ ναι καλά. Τον εαυτό μου τον φαντάζομαι σαν έναν άνθρωπο που είναι 25 χρόνια στην ομάδα κι όταν κλήθηκε να αναλάβει την ομάδα είπε αμέσως το ναι γιατί δεν υπήρχε περιθώριο χρόνου. Πάμε ως το τέλος της σεζόν και μετά βλέπουμε. Να’ μαστε καλά και θα δούμε».

Για τη νίκη της ομάδας του, τόνισε: «Ξέραμε πολύ καλά πως δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες. Θέλαμε να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και τα καταφέραμε. Δείξαμε θέληση και πάθος, είχαμε και τον Μάικ σε μεγάλη βραδιά. Ακόμη και ο Λουκάς έπαιξε τραυματίας, αλλά έπαιξε για ένα λεπτό. Θέλουμε να προσθέσουμε στην ίδια καλή δουλειά του Αργύρη κάποια πράγματα, κυρίως επιθετικά. Μπράβο στα παιδιά γιατί παρά τις απώλειες είμαστε εκεί παρόντες και συνεχίζουμε».

Ερωτηθείς αν οι ομάδες επηρεάστηκαν από τη φόρτιση, απάντησε: «Θέλαμε να απεμπλακούμε από αυτή την ιστορία. Είχαμε κάποιο πρόβλημα σε αυτή την ιστορία, αλλά γενικά τα καταφέραμε. Η δουλειά είναι δουλειά και η φιλία και η αγάπη άλλο πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: