Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Οι 20 του Ατρόμητου, χωρίς Ούμπιντες

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Σαράγεβο για το ματς των προκριματικών του Europa League κόντρα στην τοπική ομάδα ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Οριστική η απουσία του Ούμπιντες.

Οι 20 του Ατρόμητου, χωρίς Ούμπιντες
Οριστικά χωρίς τον Χαβιέ Ούμπιντες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στη Σεράγεβο.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του στο παιχνίδι και έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τον Θεολόγου –σύσπαση στον προσαγωγό- και τους Εγκουέμ και Λημνιό.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ατρόμητου είναι οι : Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Τάτος, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπασπύρος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό την πρωτεύουσα της Βοσνίας με πτήση τσάρτερ στις 12.30. Η προπόνηση των «μπλε» στη Βοσνία θα γίνει στις 20.30 (ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη, ενώ στις 20.00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Γιώργου Παράσχου και του αρχηγού Βαγγέλη Νάστου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: