Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Ο Άρης έχει προβλήματα»

rampotas1-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ερασιτέχνη Άρη, Γιώργος Ραμπότας.
Μίλησε για την αποχώρηση του Μποχωρίδη και το ζήτημα που δημιουργήθηκε και τη συνάντηση που έγινε με τον κ. Στεφανίδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Εμείς από την πλευρά τη δική μας, το μόνο που ζητάμε σαν ερασιτέχνης είναι να έχουμε μια ενημέρωση. Δεν υπήρχε αυτή η ενημέρωση πιο μπροστά και θεωρήσαμε σωστό και οι δύο πλευρές να βρεθούμε, να πούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε πρώτη φάση τα οποία είναι πολλά και το μόνο που βγήκε από τη συζήτηση είναι ότι από την ΠΑΕ θέλουν την συμπαράσταση του ερασιτέχνη. Δηλαδή εμείς είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου, αυτοί θα είναι διοίκηση πρωτοδικείου, είναι ο σύλλογος με τα πιο πολλά προβλήματα. Εμείς το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε αφού μας ενημέρωσαν και μας δείξανε κάποιες κάρτες ότι κάνουν συμφωνίες το μόνο στενάχωρο είναι ότι αυτό το διάστημα, ότι πάντα μεταφέρεται τα θέματα που πάς να κάνεις την συμφωνία και θα σε μεταφέρουν, θα σε καθυστερούν όταν είσαι αδύναμος. Ο Άρης βρίσκεται ακριβώς εκεί και επειδή υπήρχε μια αμφισβήτηση προς το όνομα του προέδρου του Άρη ότι συζητάει με ανθρώπους και του λένε μα θα είστε αύριο; Αυτό λένε στον πρόεδρο. Εμείς αυτό μπορούσαμε να κάνουμε από την δική μας την πλευρά να πούμε ότι τους στηρίζουμε και ότι είμαστε μαζί τους».
«Για τις κάρτες που του έδειξε ο Στεφανίδης δήλωσε:
«Έχει ραντεβού, έκανε κάποια ραντεβού και πάει λογικά να τα κλείσει τα ραντεβού. Δεν ρωτήσουμε κάτι παραπάνω. Δεν είμαστε αδιάκριτοι και ο καθένας έχει τα προβλήματά του, απλώς ο άλλος αν θέλει να πιστεύει στην ιδέα του Άρη και είναι Αρειανός, πρέπει να παρίσταται. Ο Άρης πρέπει να φαίνεται προς τα έξω ενιαίος. Να βρεθούν οι πρόεδροι της ΚΑΕ, ΠΑΕ και ερασιτέχνη και να δείξουν ότι όλοι είμαστε μαζί. Όπως διαπιστώνω ο Άρης δεν έχει εξωτερικό πρόβλημα, αλλά από μέσα. Δηλαδή αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια δική μας με άτομα που θέλουν να δουλέψουν. Εμείς δεν έχουμε να δέσουμε καμιά καρέκλα. Εμείς θα δουλέψουμε, ας μας αφήσουν ήσυχους να δουλέψουμε και από εκεί και μετά αν δεν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε θα φύγουμε και θα έρθουν άλλοι. Μόνο εμείς έχουμε προβλήματα, οι άλλοι δεν έχουν; Η ΚΑΕ δεν έχει προβλήματα; Ο κόσμος όμως δεν τα ξέρει τα προβλήματα της ΚΑΕ. Γνώμη μου ότι η ΚΑΕ βάζει τα προβλήματα κάτω από το χαλί».
Για τον Μποχωρίδη ανέφερε:
«Εμείς αποφασίσαμε επειδή ο Μποχωρίδης και ο Βεζένκοφ βγήκε από τους πιτσιρικάδες και είναι δικό μας παιδί να κάνουμε μια βάση για την ομάδα, ότι δεν συμφωνούμε να δοθεί. Αυτό το πράγμα όταν το λες ότι εμείς θέλουμε πάνω σ’ αυτούς να χτιστεί πάνω τους η ομάδα δεν είναι σοβαρή πρόταση; Αυτή είναι η άποψη του ερασιτέχνη. Δεν αμφισβητούμε τα λόγια της ΚΑΕ. Όταν ένας παίκτης βγαίνει από σένα και η ΚΑΕ ο Άρης είναι, δεν χωρίζουμε τα πράγματα, εμείς από εδώ εσείς από εκεί. Εμείς μέχρι στιγμής είμαστε Άρης και η ΚΑΕ είναι Άρης. Και δεν μπορεί να είναι παραπάνω Αρειανοί από εμάς. Εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε την γνώμη μας; Την είπαμε. Τουλάχιστον να ξέρει ο κόσμος και να πει ότι ο ερασιτέχνης λέει αυτό. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν ο Μποχωρίδης και τον πήρε. Εγώ τώρα το λέω για να το ακούσουν οι φίλαθλοί μας. Ο Βεζένκοφ δεν είναι δικός μας, μας το παίρνουν χθες. Όχι άμα θέλουν, τον έχουν δρομολογήσει. Θέλω να πιστεύω ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι πρόβλημα αύριο π.χ. να μας δώσουν 200-300 χιλιάρικα. Άρα εμείς σαν Άρης έχουμε βάση στον Βεζένκοφ; Τίποτα. Άρα τι κάνουμε; Χάσαμε τότε τον Παπανικολάου και εγώ είπα πει πως εγώ φεύγω από το Υπουργείο, θα ανέβω πάνω και αν τον προσέξουμε αυτόν σε δύο χρόνια θα έχουμε ομάδα. Σε τρεις μήνες τον έδωσαν. Η ομάδα δεν συνεχίζει να έχει προβλήματα; Δεν μπορώ εγώ να λύσω τα προβλήματα; Να σου καταθέσω τη δική μου γνώμη; Αν δεν μπορώ τότε σηκώνομαι και φεύγω».
Για το ότι κάποια τμήματα έχουν αρχίσει να διαλύονται υπογράμμισε:
«Εμείς στο βόλεϊ κρατήσαμε χαρακτήρα. Ξέραμε αυτό το πράγμα και κάναμε υπομονή με το βόλεϊ ανδρών; Βρέθηκε λύση. Η δική μας η ομάδα έτυχε να μην πέσει και έρχονται οι τεχνικοί, οι παίκτες και λένε θα πέσουμε στην Α2, έχουμε τις κορασίδες, νεανίδες πολύ καλές θα κάνουμε την ομάδα από εκεί. Δεν θα κάνουμε έξοδα και θα δυναμώσει η ομάδα από εκεί. Θα είναι μια καινούργια ομάδα. Συμφωνώ απολύτως. Γιατί όμως κάναμε υπομονή με το βόλεϊ; Γιατί δεν πήραμε μία απόφαση να πούμε δεν έχουμε λεφτά, να πέσει το βόλεϊ; Εκεί που πιστεύουμε δεν θα κρατήσουμε; Πόσες φορές πλευρές είπαν τώρα θα το κάνουμε, τώρα θα το κάνουμε. Ισχύει ότι υπάρχει ένας χορηγός για το βόλεϊ, αλλά αν την βγάλουν προς τα έξω θα είναι ένα χαρτί που θα καεί».
Για το αν ισχύει ότι χθες ο κ. Στεφανίδης λιποθύμησε και βγήκε έξω απάντησε:
«Για να είμαι ειλικρινής κάποια στιγμή δεν αισθανόταν καλά και βγήκε έξω. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Αυτοί έχουν πιο πολλά προβλήματα από εμάς. Κανείς δεν ασχολείται με τον ερασιτέχνη. Ξέρει κανείς ποιος είναι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη στον ΠΑΟΚ; Ξέρουν πόσα χρόνια είναι εκεί;».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: