Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Το θέμα Ινσαουράλδε μπορεί να κλείσει άμεσα»

Ο Χουάν Ινσαουράλδε αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ και φανέρωσε τόσο την θετική, όσο και την αρνητική του πλευρά. Από την μία «έδεσε» με τον Βίτορ στο κέντρο της άμυνας και προσέδωσε σιγουριά και από την άλλη τα περιστατικά με τις γροθιές σε Εντινγκά και Κουτρουμπή προβλημάτισαν.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή του Χουάν Ινσαουράλδε, κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει από χθες. «Εφόσον με καλέσει ο Βρύζας το θέμα θα κλείσει σε δύο λεπτά», σχολίασε στη «Μ» ο ατζέντης του Αργεντινού στόπερ, Μάρτιν Γκουασταντισέκο, ενώ σε ερώτησή μας για την στάση της Σπαρτάκ Μόσχας απάντησε: «Μη σας νοιάζει η Σπαρτάκ, το θέμα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ινσαουράλδε». Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι η πλευρά του Ινσαουράλδε παρουσιάζεται θετική για παραμονή του 30χρονου αμυντικού στην Τούμπα.

Βέβαια, ο μάνατζερ του Αργεντινού στόπερ κάνει την δουλειά του. Ο Ζήσης Βρύζας έλεγε στην Ολλανδία για το συγκεκριμένο θέμα, ότι η πρόταση του Δικεφάλου θα φτάσει μέχρι τις 500.000 ευρώ και δεν υπάρχει διάθεση να πληρώσει τον παίκτη παραπάνω απ’ όσο αξίζει. Σε καμία περίπτωση, φυσικά, να του δώσει το 1 εκ. ευρώ ετησίως που λάμβανε στην Σπαρτάκ.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: