Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Ο Άρης δεν πάει στην Γ’»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης επιτίθεται σε μέλη προηγούμενων διοικήσεων, που επιδιώκουν τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Ξεκάθαρο μήνυμα για συμμετοχή στην Football League.

«Ο Άρης δεν πάει στην Γ’»
Κανένα ενδεχόμενο διάλυσης της ΠΑΕ Άρης δεν άφησε η νυν διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη. Οι «κίτρινοι» αφήνουν αιχμές για κινήσεις μελών πρώην διοικήσεων που αποσκοπούν στον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ’ Εθνική και στην αλλαγή ΑΦΜ.

Όπως, τονίζεται δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μη συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει πρώην μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ και θιασώτες της αγοράς ΑΦΜ ότι με χτυπήματα «κάτω από τη μέση», όπως η διασπορά εγγράφων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεξιά και αριστερά, δεν θα πετύχουν τον στόχο τους.

Πόσο μάλλον όταν οι… αποκαλύψεις αφορούν το προσχέδιο μιας συμφωνίας και όχι υπογεγραμμένα συμφωνητικά.

Αναμένουμε και τα επόμενα χτυπήματα τους γιατί θεωρούμε βέβαιο ότι δεν θα σταματήσουν να τορπιλίζουν την προσπάθεια που γίνεται μέχρι να τα καταφέρουν. Εξάλλου το κόστος γι' αυτούς είναι μηδαμινό, για τον ΑΡΗ όμως και τους εκπροσώπους του τεράστιο.

Ο ΑΡΗΣ δεν θα πάει στη Γ’ Εθνική για να αναγκαστεί να επιλέξει τη λύση του ΑΦΜ.

Επίσης, να ενημερώσουμε αδρά αμειβόμενους με παχυλούς μισθούς επί εποχής Κοντομηνά, πρώην υπαλλήλους, ότι για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι προτιμότερο να συνεργαστεί με επαγγελματίες του χώρου που θα αμείβονται με λογικά ποσοστά επί των χορηγιών προς όφελος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρά να πληρώνονται μισθοί και εισφορές σε μηνιαία βάση και το αποτέλεσμα των χορηγιών να είναι μηδενικό.

Μας προκαλεί, πάντως, εντύπωση το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως αποκάλυψη και ως σκάνδαλο ένα θέμα για το οποίο τόσο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ όσο και τα εμπορικά στελέχη της ΠΑΕ έχουν τοποθετηθεί ενώπιον των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά και δημόσια, ξεκαθαρίζοντας ότι η αμοιβή τους θα προκύπτει με ποσοστό, γεγονός που διασφαλίζει τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δηλαδή αν φέρουν χρήματα από χορηγίες θα πληρωθούν, ενώ σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λάβουν ευρώ.

Σε ό,τι αφορά το «σκάνδαλο» των σίγουρων χορηγιών για τις οποίες θα δώσουμε ποσοστό, ας μας πούνε σήμερα ποιες είναι οι σίγουρες χορηγίες, ποιο το ύψος τους κι εμείς σε συμφωνία με τους εμπορικούς μας συνεργάτες δεν θα τους αποδώσουμε ούτε ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: