Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Η ΠΑΕ κανονίζει την άφιξη Μπαρτολίνι!!

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι προβάρει από καιρό τα κυανόλευκα. Από την αρχή είχε δει πολύ θετικά την περίπτωση του Ηρακλή.

Ακόμα κι όταν περιπλέχτηκε η κατάσταση με την πρόταση από την ομάδα της Αργεντινής και δη τις ιδιαίτερης πατρίδας του. Αντίστοιχα και ο Ηρακλής. Εξ αρχής είχε προτεραιότητα τον Μπαρτολίνι, αυτός ήταν ο εκλεκτός στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να… κλείνει ποτέ την πόρτα αρνητικά και να στρέφεται αλλού. Άλλωστε το όνομα του Μάρκο Ζόρο υπήρχε, αλλά τα απαιτούμενα για να προχωρήσει το ζήτημα ήταν πολλά (ελευθέρωση θέσης ξένου, διεύρυνση του αριθμού παικτών άνω των 24).

Ο Μπαρτολίνι έρχεται. Εντός των ημερών. Χθες για ακόμη μια μέρα οι επαφές συνεχίστηκαν με το κλίμα να παραμένει το ίδιο θετικό. Με διαβεβαιώσεις από τις δύο πλευρές πως η συμφωνία ισχύει, με Ηρακλή και ποδοσφαιριστή να «δίνουν τα χέρια» και στην Αργεντινή να έχουν εγκρίνει το προσχέδιο-προσύμφωνο του συμβολαίου που θα «δέσει» για την επόμενη διετία τις δύο πλευρές.

Τον φέρνει, τον εξετάζει, τον ανακοινώνει

Χθες στη Μίκρα ήταν διαρκώς σε επικοινωνία με Αργεντινή. Σ’ αυτές τις επαφές και πάλι είχε ρόλο ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Εκτός από τις συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε ξανά κι εκείνος με Αργεντινή.

Αυτό που προγραμματίζουν σήμερα στον Ηρακλή, είναι η έλευση του Μπαρτολίνι στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα πιθανώς να είναι σε θέση να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες ώστε να πάρει το αεροπλάνο από την Αργεντινή ο 32χρονος στόπερ και να βρίσκεται στην Ελλάδα. Το σημαντικό σημείο της ενεργοποίησης συμφωνίας μαζί του, είναι ο ιατρικός έλεγχος. Εξετάσεις του έχει στείλει στη Μίκρα, αλλά θέλουν να τον εξετάσουν γιατροί της ομάδας. Από τη στιγμή που θα δοθεί το ιατρικό «ok» η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τη διετή συνεργασία μαζί του.

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: