Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Παπαθανασάκης θέλει Ευκαρπία!!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Σπύρος Παπαθανασάκης συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στον Ηρακλή και πολιτικούς μηχανικούς βρέθηκε στους χώρους του γηπέδου του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο αναμόρφωσης του γηπέδου και χρησιμοποίησής του ως έδρα για την ομάδα. Οι πολιτικοί μηχανικοί είχαν τη σχετική ανταλλαγή των εγγράφων, ενώ παράλληλα προέβησαν σε εκτιμήσεις για το τι μπορεί να χρειαστεί προκειμένου το γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις χρήσης αφενός, αλλά και να εξελιχθεί σε ένα γήπεδο αμιγώς ποδοσφαιρικό, όμορφο και λειτουργικό.

Άλλωστε η προοπτική μιας «ζεστής» έδρας που μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα παίζει το δικό της ρόλο, όπως επίσης το κόστος και η ανταποδοτικότητα των χώρων. Στην περίπτωση πάντως που θα προχωρήσει η επιλογή Ευκαρπία, στο μυαλό των «κυανόλευκων» είναι μια ευρύτερη χρονικά συνεργασία και χρήση της κι όχι μονοετής. Όλα αυτά τη στιγμή που η περίπτωση του Καυτανζογλείου δεν έχει απορριφθεί πάντως, αν και διαφαίνεται ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον Παπαθανασάκη για την Ευκαρπία, βλέποντας πως μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή περίπτωση για την ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: