Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Τσαρούχας στον ArenaFM!!

nikos tsarouxas
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας.
Μίλησε για τον Παναγιώτη Στεφανίδη, αλλά και για το τι φταίει και κατέληξε ο Άρης σε αυτή την κατάσταση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ArenaFM 89.4:
«Έτσι όπως κατάντησαν τον Άρη, δυστυχώς έφτασε σε σημείο μέσα στους χιλιάδες, δεκάδες, εκατοντάδες φίλων και οπαδών του να μην μπορεί να βρεθεί ένα άξιο διοικητικό σχήμα να αναλάβει τις ευθύνες, διότι υπήρξαν προηγούμενα τα οποία ακόμη δεν έχουν καλυφθεί».
Για το εάν τα λάθη των τελευταίων 10 ετών στον Άρη, γινόντουσαν την εποχή που είχε την προεδρία ο ίδιος στους “κιτρινόμαυρους”:
«Θα έπρεπε να βρω πόλη και χώρα για να κατοικίσω. Να μην μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν είχε αυτό το κατάντημα ο Άρης. Πληρώνανε οι παράγοντες, καλύπτανε άμεσες τις ανάγκες του συλλόγου με την ελπίδα ότι κάποτε θα τα πάρει. Δυστυχώς δεν πήρε τίποτα και χαρίστηκαν με το άρθρο 44. Να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα γιατί αυτό ήταν χειρότερο από το προηγούμενου».
Για το τι φταίει και κατέληξε ο Άρης σε αυτή την κατάσταση:
«Πιστεύω ότι ο ενθουσιασμός των νέων παραγόντων που βλέποντας τους ισπανούς να βαδίζουν με κάποιους σταθερούς ρυθμούς, νόμιζαν ότι αυτοί θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα δεδομένα και με απαράδεκτο τρόπο απειλούσαν και επιζητούσαν να αναλάβουν την διαχείριση του συλλόγου. Όλων των τμημάτων του Άρη. Βεβαίως όλα τα τμήματα πάνε από το κακό στο χειρότερο».
Για τον Παναγιώτη Στεφανίδη υπογράμμισε:
«Ο Στεφανίδης είναι νέο παιδί, είναι Αρειανός, τον γνωρίζω από τα γεννοφάσκια του και όταν λέω γεννοφάσκια κυριολεκτώ. Τριάντα χρόνια πριν είχαμε πάει στην Καστοριά για να παίξουμε παιχνίδι και ο Παναγιώτης ήταν μωρό παιδάκι. Είναι Αρειανός, δεν το αμφισβητεί κανείς και ως άνθρωπος έχει τις φιλοδοξίες του και νομίζει ότι θα τα καταφέρει. Και εύχομαι και εγώ όσο μπορώ με τις δυνάμεις μου να σταθώ δίπλα του. Γιατί βλέπω πως είναι μόνος του σχεδόν».
Για τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι παράγοντες του Άρη στον Σκόρδα:
«Δεν με χαροποιεί αυτό. Διότι ο Άρης θέλει ομοιογένεια, χημεία και φυσικά ο Σκόρδας ξύνει τις πληγές του. Εν πάση περιπτώσει εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να πάω τον Άρη στα δικαστήρια ακόμη και με τους χειρότερους εχθρούς μου. Βέβαια δεν μου αρέσουν τα δικαστήρια. Προτιμώ έναν κακό εξωδικαστικό συμβιβασμό, παρά το δικαστήριο».
Για το πώς μπορεί να βοηθήσει τον Στεφανίδη:
«Μακάρι να μπορούσα να είχα και κάτι άλλο και ειλικρινά. Είμαι και μεγάλος βέβαια, αλλά έχει ακόμη μία φωνή δίπλα του. Βέβαια όσο μπορώ, όταν βγουν τα διαρκείας, θα συμμετέχω ως φίλαθλος και ως παλιός πρόεδρος».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: