Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εξελίξεις με Ρομπίνιο!!

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του, ο Ρομπίνιο το σκέφτεται σοβαρά και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού!

Εξελίξεις με Ρομπίνιο
Κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον πρωταθλητή Ολυμπιακό δεν είναι ο Ρομπίνιο.

Αυτό κατέστησε σαφές η εκπρόσωπός του, Μαρίζα Ράμος μιλώντας στο sport-fm.gr ωστόσο από αυτό το σημείο μέχρι να πει το «ναι» υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ακόμα και μέσα στην ημέρα ενδέχεται να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, για τον οποίο φέρονται να ενδιαφέρονται ακόμα και από τα Αραβικά Εμιράτα που σίγουρα μπορούν να τον ικανοποιήσουν οικονομικά.

Παρότι διαψεύστηκε τόσο από την μεριά της Μίλαν, όσο και από την πλευρά του Ρομπίνιο ότι χθες υπήρξε νέα συνάντηση, είναι δεδομένο ότι οι συζητήσεις για το μέλλον του έχουν προχωρήσει αρκετά. Επί της ουσίας αναζητείται εκείνη η λύση που θα βρει κερδισμένους και τους «ροσονέρι» και τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του και περιμένει τις εξελίξεις. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για μια περίπτωση με τεράστιες δυσκολίες, που αξίζει όμως με το παραπάνω την υπέρβαση. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2016, ενώ ετησίως αμείβεται με 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: