Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Θέλει Ολυμπιακό, αποφασίζει Τετάρτη ο Ρομπίνιο!!

Η συνάντηση του Γκαλιάνι με τον Ρομπίνιο ολοκληρώθηκε και οι εξελίξεις... ραγδαίες. Ο Βραζιλιάνος θέλει Ολυμπιακό και αύριο θα αποφασίσει για το μέλλον του. Επιμένουν Φλαμένγκο και Ορλάντο!
Ο Ολυμπιακός δίνει σκληρή μάχη στην Ιταλία για την απόκτηση του Ρομπίνιο και η Μίλαν δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο. Οι Ιταλοί ζητούν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ και τονίζουν πως μπορούν να τα εισπράξουν. Ο Γκαλιάνι τα είπε σήμερα ξανά με τον παίκτη, με τους «ροσονέρι» να πιέζουν για άμεση επίλυση του θέματος, αφού θέλουν τα χρήματα για την απόκτηση του Τσέρτσι. Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν μετέφερε στον Βραζιλιάνο τις προτάσεις που υπάρχουν στο τραπέζι και είναι αλήθεια πως αυτή του Ολυμπιακού έχει αρκετές πιθανότητες.
Άλλωστε, η Φλαμένγκο και η Ορλάντο προσπαθούν να τα βρουν περισσότερο με τον παίκτη και... λιγότερο με τη Μίλαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ιταλία, ο Ρομπίνιο τόνισε στον Αντριάνο Γκαλιάνι πως σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση των Πειραιωτών και ότι είναι θετικός στην παραμονή του στην Ευρώπη, ωστόσο θέλει χρόνο ακόμα να σκεφθεί για την οριστική του απόφαση. Το νέο ραντεβού ορίστηκε γι' αύριο, εκεί όπου πιθανότατα ο 30χρονος επιθετικός θα ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Γκαλιάνι: «Τίποτα το οριστικό, κρίσιμο αυτό το 24ωρο»
Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έκανε ήδη και δήλωση για το θέμα. «Δεν έχουμε κάτι το νεότερο ή το οριστικό για τον Ρομπίνιο. Δεν κάναμε σήμερα την τελική μας επαφή, όπως γράφτηκε. Μπορώ να σας πως ότι αυτό το 24ωρο θα είναι κρίσιμο για τον παίκτη. Θα μιλήσουμε και αύριο για να βρούμε λύση», τόνισε σχετικά ο Γκαλιάνι. Ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν λίγες ώρες πριν πάντως έδινε προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
Τα ιταλικά σενάρια
Στο μεταξύ όμως από νωρίς το μεσημέρι έχει ξεκινήσει η συνάντηση του Αντριάνο Γκαλιάνι με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου άσου. Ο παίκτης είναι στην transfer list της Μίλαν η οποία όμως θέλει να τον πουλήσει έχοντας θέσει ως τιμή... εκκίνησης τα 5 εκατ. ευρώ. Εκτός αυτού ο παίκτης αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χρήματα που σίγουρα είναι... απαγορευτικά για αρκετές ομάδες.
Τα 5 εκατ. ευρώ είναι ένα ποσό που θα μπορούσε να διαθέσει ο Ολυμπιακός για να κάνει την υπέρβαση, όμως σε πρώτη φάση οι πρωταθλητές εμμένουν στον μονοετή δανεισμό του παίκτη βάζοντας οψιόν για το καλοκαίρι. Οι δυσκολίες σε μία τέτοια υπόθεση δεν είναι και λίγες από την στιγμή που οι «ροσονέρι» έχουν προτάσεις στα χέρια τους για αγορά του παίκτη.
Επιπλέον την δεδομένη στιγμή ο Ρομπίνιο δεν δείχνει να έχει την διάθεση να κατεβάσει το κασέ του, κάτι που φάνηκε και από τα όσα μετέφερε προς τις βραζιλιάνικες ομάδες που τον ζήτησαν. Οι επόμενες ώρες θα είναι αναμφίβολα κρίσιμες για την υπόθεση με τις διαπραγματεύσεις στο Μιλάνο να είναι πολύωρες και σκληρές, αν και υπάρχει αισιοδοξία για το deal.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκαλιάνι ολοκλήρωσε για σήμερα τον πρώτο κύκλο των συζητήσεών του με την πλευρά του παίκτη. Προς το παρόν έχει διαρρεύσει πως ο Ρομπίνιο επιφυλάχθηκε να απαντήσει για την προτίμησή του για τη νέα χρονιά ενώ η Μίλαν κάνει ότι μπορεί για να απαγκιστρωθεί από εκείνον και το συμβόλαιό του.
Η Φλαμένγκο από την μεριά της διά στόματος του προπονητή της ξεκαθάρισε πως αποσύρεται για τον παίκτη. Κατά τα άλλα για τον παίκτη υπάρχουν δύο πολύ καλές προσφορές από Κατάρ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (σ.σ. από τα ΗΑΕ είναι η Αλ Τζαζίρα). Η Μίλαν -πέραν αυτών δύο προσφορών αλλά και της κίνησης του Ολυμπιακού- έχει διευκρινίσει πως δεν έχει καμία κρούση από την Μπεσίκτας ή από άλλον σύλλογο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: