Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«Στην Ελλάδα ο Στεβάνοβιτς»

Η Ελλάδα είναι πιθανός προορισμός του Άλεν Στεβάνοβιτς, όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα. Δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον 23χρονο Σέρβο μέσο ν’ απασχολεί δυο ομάδες της χώρας μας. O ΠΑΟΚ είναι μια από αυτές!

«Στην Ελλάδα ο Στεβάνοβιτς»
Έναν αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα παίκτη στέλνουν στην Ελλάδα τα Μέσα της Ιταλίας.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Tuttosport» που αναδημοσιεύτηκε και σε ιστοσελίδες, η Τορίνο θέλει να ελευθερώσει μια θέση ξένου, ώστε να τη δώσει στον Μπρούνο Πέρες (που αποκτήθηκε φέτος από τη Σάντος).

Παρόλο λοιπόν που φαβορί θεωρείτο ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες -ο οποίος έχει πέραση στην Ιταλία και ήδη έχουν ενδιαφερθεί γι’ αυτόν οι Κιέβο και Μπολόνια- επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για ν’ αποχωρήσει είναι ο Άλεν Στεβάνοβιτς.

Άλλωστε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 23χρονος Σέρβος, που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερ, έχει «γυαλίσει» ήδη σε δυο ομάδες από την Ελλάδα. Κι εφόσον δοθεί τελικά δανεικός σε μια εξ αυτών (όπως έγινε πέρυσι στην Παλέρμο) θα λύσει τα χέρια των ανθρώπων της Τορίνο.

Οπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία η μια ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ που έχει ήδη μιλήσει με την Τορίνο για την απόκτηση του Στεβάνοβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: