Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πρόταση για Διούδη, «βλέπει» Καλογεράκη!

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει η υπόθεση του Διούδη, αφού η βελγική ομάδα φέρεται έτοιμη να καταθέσει τα χρήματα που θέλουν στον Άρη. Την περίπτωση του Καλογεράκη εξετάζουν οι «κίτρινοι».

Πρόταση για Διούδη, «βλέπει» Καλογεράκη
Οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τον βελγικό σύλλογο που έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη φαίνεται ότι μπαίνουν στην τελική τους ευθείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η ομάδα αυτή είναι η Μπριζ και φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν οι Θεσσαλονικείς για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η μεταγραφή.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η προσπάθεια τις τελευταίες μέρες έγκειται στο να ανεβάσει η βελγική ομάδα την προσφορά της και να φτάσει τις 400.000-450.000 ευρώ, ποσό που θα αφήσει ικανοποιημένο τον Αρη.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Μανώλη Καλογεράκη, αφού με την ενδεχόμενη πώληση του Διούδη δημιουργείται κενό στον «άσο» που μπορεί να καλύψει ο 22χρονος τερματοφύλακας που προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Football League με τη φανέλα της Επισκοπής. Ο Κρητικός γκολκίπερ είναι ελεύθερος και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη δεχθεί την πρόταση του Αρη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: