Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Το παίρνει πάνω του ο Αμπέντ!!

Ακρόαση από τον προπονητή της Νιούκαστλ θα ζητήσει σύντομα ο Αμπέντ, ώστε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό για άλλη μία χρονιά ως δανεικός. Απίθανο του Ρόσι, προχωράει για άλλον παίκτη το «τριφύλλι».

Το παίρνει πάνω του ο Αμπέντ
Μεγάλη προσπάθεια για την διατήρηση του Μεχντί Αμπέντ στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας καταβάλουν στον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του, ο Αλγερινός χαφ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στο «τριφύλλι», αλλά η Νιούκαστλ δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωσή του.

Ο 22χρονος άσος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της βρετανικής ομάδας και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με την Ολνταμ.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο διεθνής άσος θα ζητήσει άμεσα ακρόαση από τον τεχνικό της Νιούκαστλ, Αλαν Πάρντιου, ώστε να του καταθέσει αίτημα να τον αφήσει να έρθει εκ νέου δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Απίθανο του Ρόσι, προχωράει για άλλον

Παρά τις επαφές που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να βρουν κοινό σημείο με τον Φάουστο Ρόσι και τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» δεν υπολογίζουν τον 24χρονο χαφ, ο οποίος μπορεί να πάει στην Ελλάς Βερόνα ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Μανουέλ Ιτούρμπε.

Οι πιθανότητες, λοιπόν, του Παναθηναϊκού για τον Ρόσι είναι ελάχιστες και ήδη ο Νίκος Νταμπίζας προχωράει τις επαφές με άλλον χαφ. Οι συζητήσεις, μάλιστα, φέρεται να είναι σε προχωρημένο επίπεδο και ίσως εντός της εβδομάδας να έχει κλείσει η μεταγραφή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: