Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«Το προχωράει ο Ραφίκ»!

Μόνο όταν ξεκαθαρίσει αν ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι ελεύθερος, τότε θα μιλήσει μαζί του ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να τον φέρει στην ΑΕΚ. Παράταση μίας ημέρας πήρε ο Μασούντ.

«Το προχωράει ο Ραφίκ»
Μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ. Η καθυστέρηση στην υπόθεση του Αλγερινού φορ οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει κατατεθεί στον λογαριασμό του το ποσό της αποζημίωσης που έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μόλις αυτό συμβεί ο διεθνής άσος θα στείλει το έγγραφο με την υπογραφή του για τη λύση της συνεργασίας του με τον βρετανικό σύλλογο και στη συνέχεια θα παραλάβει το αντίστοιχο έγγραφο που αποδεικνύει ότι έμεινε ελεύθερος.

Μόλις συμβεί αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μιλήσει με τον «τρομοκράτη», αν και χθες – σύμφωνα με τη SportDay – είχε επαφή με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις γύρω από αυτή την υπόθεση και του εξήγησε ότι μόλις τελειώσει με την Φόρεστ θα μπορούν να συζητήσουν επισήμως.

Πάντως, ήδη φαίνεται πως έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα για το οικονομικό, με τις πληροφορίες να θέλουν τον παίκτη να υπογράψει διετές συμβόλαιο και τον πρώτο χρόνο θα παίρνει 400.000 ευρώ και πολλά περισσότερα (μαζί με μπόνους) τον δεύτερο.

Όσον αφορά τώρα τον Σοζέι Μασούντ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήρθε σε επαφή χθες με την πλευρά του Ιρανού μεσοεπιθετικού, χωρίς να λάβει την τελική του απάντηση και του εξήγησε πως αυτό θα πρέπει να συμβεί σήμερα.

Στην «Ενωση» επικρατεί αισιοδοξία ότι ο 30χρονος παίκτης θα απαντήσει και θα έρθει στην Αθήνα. Εφόσον δεν προχωρήσει και σήμερα το θέμα, τότε είναι πιθανό να οι «κιτρινόμαυροι» να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Μασούντ έχει πρόταση από την Ισπανία και, μάλιστα, από ομάδα της Primera Division, αλλά φαίνεται ότι το πρότζεκτ της ΑΕΚ τον εξιτάρει περισσότερο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: