Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«Κόπηκε» ο Ντρέιπερ, μέσα ο Λαφαγέτ!

Οριστικά χωρίς τον Ντοντέι Ντρέιπερ θα συμμετέχει η εθνική ομάδα της Κροατίας στο προσεχές Μουντομπάσκετ. Ωστόσο, κανονικά θα βρίσκεται ο Όλιβερ Λαφαγέτ με την αντίπαλο της Εθνικής ομάδας.

«Κόπηκε» ο Ντρέιπερ, μέσα ο Λαφαγέτ
Στους 17 –από τους 24 που είχε αρχικά καλέσει- μείωσε ο Γιασμίν Ρέπεσα τους παίκτες της προεπιλογής της εθνικής ομάδας της Κροατίας, ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Οριστικά εκτός έμεινε ο Ντοντέι Ντρέιπερ, ο οποίος ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, λόγω του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό, στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Η προετοιμασία της αντιπάλου της Εθνικής ομάδας στο δεύτερο όμιλο του Μουντομπάσκετ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου, με τον Γιασμίν Ρέπεσα να έχει δώσει παράταση στην άδεια των Λούκα Ζόριτς και Άντε Τόμιτς, λόγω των υποχρεώσεών τους σε τουρκικό και ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα, αλλά και στους τραυματίες Ρόκο Λένι Ούκιτς και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Και οι τέσσερις αναμένονται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή στις 31 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι 17 της Κροατίας:

Ρόκο Λένι Ούκιτς, Όλιβερ Λαφαγέτ, Ροκ Στίπτσεβιτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Μπόγκαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Φραν Πίλεπιτς, Λούκα Μπάμπιτς, Ντάμιαν Ρουντέζ, Ντάριο Σάριτς, Μάριο Ντέλας, Μίρο Μπιλάν, Νταμίρ Μάρκοτα, Ντάρκο Πλάνινιτς, Άντε Τόμιτς, Λούκα Ζόριτς, Λούκσα Άντριτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: