Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μίτσελ: «Ντράπηκε κι ο Μέσι»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στο Cadena Ser απόρησε με την εκλογή του Αργεντίνου ως κορυφαίου του Μουντιάλ. Ποιος είναι ο καλύτερος της διοργάνωσης κατά τον Μίτσελ.

Μίτσελ: «Ντράπηκε κι ο Μέσι»
O Μέσι καλύτερος παίκτης του Μουντιάλ; Οχι, δα! Αυτή την άποψη έχει και ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στο «Cadena Ser» για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την εκλογή του Αργεντίνου ως κορυφαίου της διοργάνωσης.

«Ακόμη ο ίδιος ντράπηκε που του έδωσαν το τρόπαιο», δήλωσε στο ισπανικό ραδιόφωνο ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας τονίζοντας: «Ηταν καλός τελικός. Η Αργεντινή ήταν προσεκτική. Η Γερμανία ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα. Ηταν πιο αποτελεσματική κι αυτό είναι που έχει σημασία. Σε κάποια σημεία έπαιξαν όπως η Ισπανία το 2010, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Εχουν το δικό τους στυλ και συνδυάζουν τον παραδοσιακό δυναμισμό με την ποιότητά τους. Οι Αργεντίνοι προσπάθησαν να τρέξουν και να παίξουν στην κόντρα, αλλά έχασαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Για μένα πάντως κορυφαίος ήταν ο Μίλερ. Ο Μέσι ντράπηκε όταν του έδωσαν το βραβείο. Κι εγώ δεν το πίστευα...»Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: