Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Παίρνει Βέσελι η Φενέρ!!

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Γιαν Βέσελι βρίσκεται η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Με τον Τσέχο είχε ασχοληθεί και η Ρεάλ, αλλά κατέληξε στη λύση του Αντρές Νοσιόνι.

Παίρνει Βέσελι η Φενέρ!
Έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, φέρεται να είναι ο Γιαν Βέσελι, όπως αποκάλυψε ο ιταλικός Τύπος.

Ο Τσέχος φόργουορντ, ο οποίος είχε φορούσε τη φανέλα της Παρτίζαν πριν μετακομίσει στο NBA, δεν είναι ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής που έχει με τους Νάγκετς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μία… ανάσα από το να πει το «ναι» στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του τον περασμένο Φεβρουάριο, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Νίκολα Μίροτιτς. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες η «βασίλισσα» τα βρήκε με τον Αντρές Νοσιόνι, με αποτέλεσμα να αφήσει στο… συρτάρι τη λύση του Τσέχου φόργουορντ.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Βέσελι είχε μόλις 21 συμμετοχές με τη φανέλα των Νάγκετς, έχοντας κατά μέσο όρο 4,4 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,3 κλεψ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: