Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«Έδωσε τα χέρια» με Macron!!

Σε οριστική συμφωνία με την γνωστή ιταλική εταιρεία ένδυσης «Macron» έφτασε σήμερα η ΠΑΕ Άρης, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όπως καταγράφεται στην ανακοίνωση, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι διετής, ενώ συν τοις άλλοις, η εταιρεία αναλαμβάνει και την επετειακή φανέλα των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Αναλυτικά:


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της συνεργασίας της με την γνωστή ιταλική αθλητική εταιρεία ένδυσης Macron.
Τα σχετικά συμφωνητικά υπογράφηκαν μετά την συνάντηση που είχε στα γραφεία της ομάδας μας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παναγιώτης Στεφανίδης με τον αντιπρόσωπο της Macron στην Ελλάδα, Νίκο Παπαδάκη, παρουσία του Ντίνου Κούη. Η συμφωνία είναι διετής (τις σεζόν 2014-’15 και 2015-’16) και η Macron αναλαμβάνει να εξοπλίσει με αθλητικό υλικό τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη ομάδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Επίσης, η ιταλική αθλητική εταιρεία ένδυσης έχει αναλάβει και την επετειακή φανέλα για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας. Η Macron, που είναι μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρίες αθλητικού υλικού, συνεργάζεται με σημαντικές ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων συνεργάζεται με τις ιταλικές Νάπολι, Λάτσιο, Μπολόνια, την ολλανδική Άλκμααρ, τις ισπανικές Μαγιόρκα, Ρεάλ Μπέτις, τις πορτογαλικές Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα, Μποαβίστα, τις αγγλικές Άστον Βίλα, Λιντς, Μίλγουολ και πολλές ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: