Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Γι’ αυτό δεν προχώρησε του Γκάλο στον Παναθηναϊκό!!

Η στήλη ο «Τρελός του Χωριού» στο σημερινό φύλλο της Sportday αναφέρει που κόλλησε η απόκτηση του Γκάλο από τον Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό δεν προχώρησε του Γκάλο στον Παναθηναϊκό
Τον λόγο που –τελικά- δεν προχώρησε η μεταγραφή του Γκάλο στον Παναθηναϊκό από την Μπράγκα αναφέρει η στήλη «Τρελός του Χωριού» στο σημερινό φύλλο της Sportday.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το δημοσίευμα οι πράσινοι κινήθηκαν επίσημα προς την Μπράγκα για να μάθουν τι ποσό αξιώνει για τον πρώην άσο του Παναιτωλικού.

Το ποσό το οποίο ζήτησαν οι πορτογάλοι ήταν 250.000 ευρώ, βασισμένοι στην καλή σεζόν την οποία είχε ο παίκτης με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις της Μπράγκα με αποτέλεσμα να κάνουν πίσω και να επιλέξουν τον Μπούρμπο ο οποίος και –τελικά- φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Όμοια και ο Παναιτωλικός ζήτησε να μάθει το ποσό που θέλει η Μπράγκα για να αποκτήσει τον Γκάλο και να τον έχει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο ρόστερ του.

Ωστόσο, οι πορτογάλοι απάντησαν και πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή αξιώνοντας ένα ποσό το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από τους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών; Ο Γκάλο να παραμείνει στην Μπράγκα, η οποία αναζητά ομάδα να τον παραχωρήσει, πλέον ζητώντας πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που ήθελε στην αρχή.

Πλέον όμως ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για τον παίκτη δεν υπάρχει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: