Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο επίμονος Αναστασιάδης και το "θα τους αφανίσουμε"!

Ολοκληρώθηκε άλλη μια άκρως ενδιαφέρουσα προπόνηση στην Ολλανδία.
 Γράφει ο Γιώργος Ζαϊρης
Μπορεί αύριο η ομαδα να δίνει φιλικό ματς, αλλά στην απογευματινή ο Αναστασιάδης δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του. Πολλές ασκήσεις και όσες από αυτές δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ζητούσε να επαναληφθούν μέχρι να τις τελειοποιήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκτέλεση ενός φάουλ από τον Πόζογλου έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε πέντε φορές μέχρι να ικανοποιηθεί ο Αναστασιάδης με τον τρόπο που το εκτελούσε.
Ο Αναστασιάδης επίμονος με τους έμπειρους και μη παίκτες. Αρχικά τους έβαλε να παίξουν πρέσινγκ στα άκρα. "Αν μάθετε την επιθετική άμυνα τότε θα αφανίσουμε κάθε αντίπαλο. Καταλάβατε;" Πολλές διακοπές κατά τη διάρκεια του διπλού, πολλές παρατηρήσεις αλλά και αρκετές επιβραβεύσεις. Αλλά και στιγμές χαλάρωσης και γέλιου. Κάποια στιγμή η μια ομάδα κερδίζει φάουλ εκτελείται και η μπάλα πηγαίνει στον Ρατς με τον Αναστασιάδη να ζητά να σταματήσει η φάση. Ο Ρατς στέλνει τη μπάλα στην άλλη εστία. "Τι κάνεις ρε πεθαμένο; Πας να βάλεις γκολ στην άλλη εστία;" φωνάζει και όλοι οι παίκτες σκάνε στα γέλια. Σε μια άλλη φάση εκτελείται φάουλ και η μπάλα πηγαίνει στο... δάσος. "Κρα κρα" φωνάζει ένας παίκτης σαν να λέει ότι χτυπήθηκε ένα πουλί και γίνεται χαμός...
Πολλά περισσότερα στο αυριανό φύλλο της "Μ". Το σίγουρο είναι πως κάθε προπόνηση είναι ενδιαφέρουσα, έχει νέα στοιχεία, έχει ένταση, πάθος και βήματα προόδου. Μακάρι να ήταν και ολοκληρωμένο το ρόστερ.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: