Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκε του Αζάρ στην Γκλάντμπαχ!!

Προ δύο ημερών, γνωστοποιήθηκε η συμφωνία της Τσέλσι με την Γκλάντμπαχ για τον δανεισμό του αδερφού του Εντέν Αζάρ, Τοργκάν για έναν χρόνο. Το Σάββατο οριστικοποιήθηκε το deal διάρκειας ενός έτους.

Ανακοινώθηκε του Αζάρ στην Γκλάντμπαχ
Μπορεί να υπέγραψε μαζί με τον αδερφό του Εντέν το καλοκαίρι του 2012 συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι, ωστόσο ο Τοργκάν Αζάρ δεν έχει καταφέρει να στεριώσει στους «μπλε» με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δύο σερί χρόνια δανεικός στη βελγική, Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Αυτή την φορά το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο, όχι όμως και ο προορισμός, καθώς νέος σταθμός της καριέρας του 21χρονου μέσου θα είναι για την επόμενη σεζόν, η Γκλάντμπαχ.

Η είδηση αυτή γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη από τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Μαξ Έμπερλ, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του νεαρού Βέλγου και σήμερα ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του προς Γερμανία μεριά.

View image on Twitter
Bienvenue, Thorgan ! Der Offensivspieler wechselt für ein Jahr auf Leihbasis vom FC Chelsea zur



Την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ανακοίνωσε και στην επίσημη ιστοσελίδα της η αγγλική ομάδα, επισημαίνοντας πως ο Τοργκάν Αζάρ θα συνεχίσει την εντυπωσιακή πρόοδό του στην Bundesliga, ενώ επιβεβαίωσε πως θα ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου για την πορεία του μέσα στον χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: