Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Αυτούς θέλει η ΑΕΚ για αριστερά!

Ο μουντιαλικός με το Ιράν Μασούντ και ο Σλοβένος Κιρμ είναι οι δύο παίκτες που εξετάζει η ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού χαφ (video). Τρίτη επιλογή ο Κάλβο. Τι γίνεται με Τζεμπούρ.

Αυτούς θέλει η ΑΕΚ για αριστερά
Δύο νέα ονόματα ήρθαν στην επιφάνεια για την ΑΕΚ και τη θέση του αριστερού χαφ, όπου αναζητεί ενίσχυση. Πρόκειται για τον Σοζέι Μασούντ και τον Άντραζ Κιρμ, που όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» συζητήθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη Δέλλα-Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς και ξεχώρισαν ως βασικές επιλογές. Αμφότεροι χρησιμοποιούν και τα δύο πόδια και μπορούν να παίξουν και στα δύο άκρα.

Ο πρώτος είναι 30 ετών, Ιρανός, με συμμετοχή και στα τρία παιχνίδια της ομάδας του στο Μουντιάλ, ενώ συνολικά μετρά 53 συμμετοχές και 5 γκολ με το εθνόσημο. Ανήκει στη Λας Πάλμας (πρώην ομάδα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς), με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, ενώ την προηγούμενη πενταετία έπαιζε στην Οσασούνα. Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 31 συμμετοχές, 6 γκολ και 10 ασίστ.



Ο δεύτερος είναι επίσης 30 ετών, Σλοβένος (62 εμφανίσεις, 6 γκολ) και έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Χρόνινχεν. Φέτος είχε μαζί της 28 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του και για μια τριετία στη Βίσλα Κρακοβίας.



Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, ο Ράφικ Τζεμπούρ παραμένει ένα ανοικτό «κεφάλαιο», ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ξεμπλέξει από τη Νότιγχαμ. Η αγγλική ομάδα τον αφήνει μεν ελεύθερο, αλλά μόνο αν παραιτηθεί από κάποιες χρήματα που του οφείλονται. Ειδάλλως θα διεκδικήσει χρήματα από όποια ομάδα επιδιώξει να αποκτήσει τον Αλγερινό φορ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: