Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

«Δεν κινδυνεύει η καριέρα του Νεϊμάρ»

Ο επικεφαλής του εθνικού ινστιτούτου τραυματολογίας και ορθοπεδικής της Βραζιλίας κατέστησε σαφές πως η καριέρα του Νεϊμάρ δεν τίθεται σε κίνδυνο και εκτιμά πως σύντομα θα επιστρέψει δυνατός.

«Δεν κινδυνεύει η καριέρα του Νεϊμάρ»
Καθησυχαστικός για την καριέρα του Νεϊμάρ εμφανίστηκε ο δόκτωρ Λουίς Καρέλι, που είναι επικεφαλής του εθνικού ινστιτούτου τραυματολογίας και ορθοπεδικής της Βραζιλίας.

Ο ηγέτης της «σελεσάο» υπέστη κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο μετά από το «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Σούνιγκα, χάνει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά θα είναι σε θέση να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα μέσα σε τρεις μήνες το αργότερο.

«Δεν υπάρχουν κίνδυνοι για το μέλλον της καριέρας του. Αυτά τα κατάγματα έχουν συνήθως καλή πρόγνωση για την αποκατάστασή τους. Θα μπορεί σύντομα να αρχίσει αποθεραπεία και να προπονείται κανονικά. Το σύνηθες για τέτοιου τύπου κατάγματα είναι να χρειάζονται περίπου οκτώ με δώδεκα εβδομάδες εκτός δράσης. Και το γεγονός ότι μιλάμε για έναν αθλητή του κορυφαίου επιπέδου σίγουρα βοηθά στην αποκατάστασή του», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: