Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Λέικερς για Λεμπρόν και Καρμέλο!!

Θέλουν να φτιάξουν ξανά ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν οι Λος Άντζελες Λέικερς κινούν τις διαδικασίες για να… σαγηνεύσουν τους Λεμπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι!

Λέικερς για Λεμπρόν και Καρμέλο
Το αν θα τα καταφέρει στο τέλος «παίζεται», ωστόσο οι Λέικερς είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν στην ομάδα τους, δύο σούπερ σταρ του NBA, που έχουν μείνει ελεύθεροι και τους θέλει όλη η... αγορά!

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Λος Άντζελες, Μιτς Κούπτσακ συναντήθηκε προ ημερών με την πλευρά του Καρμέλο Άντονι, προσφέροντας στον πρώην άσο των Νικς 4ετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 95 εκατ. ευρώ. Και αφότου ολοκληρώθηκε το εν λόγω ραντεβού, ταξίδεψε στο... καπάκι με ιδιωτικό τζετ για Κλίβελαντ (μια απόσταση 3.300 μιλιών) ούτως ώστε να μιλήσει με την πλευρά του Λεμπρόν Τζέιμς!

Στον «βασιλιά» οι Λέικερς μπορούν να προσφέρουν μάξιμουμ 85,5 εκατ. ευρώ για τετραετή συνεργασία, την ώρα που στους Χιτ, εφόσον ανανεώσει, μπορεί να καπαρώσει 115 για πέντε χρόνια. Ο Κούπτσακ σίγουρα το πρότζεκτ και στους δύο, ενδεχομένως στο... κόλπο μπει και ο Κόμπι Μπράιαντ για να τους δελεάσει, αλλά σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: