Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ανακοινώνει στόπερ και φουλ για Ρόσι!!

Μέχρι αύριο αναμένεται να έχει φέρει στην Αθήνα και να ανακοινώσει την απόκτηση στόπερ ο Παναθηναϊκός. Ο Φάουστο Ρόσι πρώτη επιλογή για τη θέση του χαφ.

Ανακοινώνει στόπερ και φουλ για Ρόσι
Θέμα ωρών είναι η απόκτηση στόπερ για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώριο να περιμένουν άλλο τη Ντιναμό Μόσχας για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και βρίσκονται μια ανάσα από την πρώτη τους μεταγραφή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με τον εκλεκτό του είναι στο τελικό στάδιο και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Το ποιος είναι κρατείται μυστικό, αλλά σίγουρα πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή με καλό βιογραφικό.

Όσον αφορά στον «Σίφο», θεωρητικά είναι στα υπόψη όσο δεν ανακοινώνεται άλλος στόπερ, ωστόσο πλέον οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες, μιας και η ομάδα του δεν δείχνει να αλλάζει στάση. Η περίπτωση του Γκάρι Κάλντγουελ της Γουίγκαν είναι εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας.

Αναφορικά με τον μέσο, ο Φάουστο Ρόσι είναι ο πρώτος στόχος. Ο 23χρονος Ιταλός ανήκει στη Γιουβέντους και οι «πράσινοι» προσπαθούν να τον πάρουν δανεικό, πράγμα όχι εύκολο γιατί υπάρχει ανταγωνισμός από πολλές ομάδες ανάμεσα στις οποίες φέρονται να βρίσκονται Σεβίλλη και Κάλιαρι.

*Ημέρα μισού ρεπό είναι η σημερινή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο τακτική στη θεωρία (κι όχι στο γήπεδο) από τον Στιβ Ρούτερ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: