Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Περήφανος για Κόστα Ρίκα, γκρίνια για διαιτησία!!

Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του μετά τον αποκλεισμό από την Ολλανδία, ενώ γκρίνιαξε και για τη διαιτησία.

Περήφανος για Κόστα Ρίκα, γκρίνια για διαιτησία
Ο Χόρχε Λουίς Πίντο μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ομάδα του μετά την ήττα από την Ολλανδία στα πέναλτι. Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα κρατά το… ταξίδι που έκαναν οι «τίκος» σε αυτό το Μουντιάλ ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

«Είναι άσχημο να αποκλείεσαι με αυτόν τον τρόπο, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε σε αυτό το Μουντιάλ. Κάναμε υπέροχα πράγματα. Πολλοί δεν μας πίστεψαν, αλλά αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες και δεν χάσαμε από κανέναν. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γιατί κοίταξαν στα μάτια όλους τους αντιπάλους και δεν φοβηθήκαμε ποτέ καμία μεγάλη δύναμη. Τελειώσαμε το Μουντιάλ με την καλύτερη άμυνα και την αναγνώριση του κόσμου. Ο Νάβας ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά τα πέναλτι είναι θέμα τύχης», τόνισε.

Ο Κολομβιανός τεχνικός, πάντως, εξέφρασε και το παράπονό του για την αντιμετώπιση που είχε η Κόστα Ρίκα από τη διαιτησία. «Η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη απέναντί μας. Δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι με την Ιταλία κι ένα με την Ελλάδα, ενώ και σήμερα θα μπορούσε να μας δοθεί ένα πέναλτι. Γενικά έγιναν πολλά λάθη στο Μουντιάλ και η FIFA πρέπει να το εξετάσει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: