Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

«Κράξιμο» σε Αργεντινή και διαιτησία από Βίλμοτς!!

Κάθε άλλο παρά ψύχραιμα αντιμετώπισε την ήττα του Βελγίου από την Αργεντινή στα προημιτελικά του Μουντιάλ ο Μαρκ Βίλμοτς, που τα έβαλε με τους αντιπάλους και το διαιτητή.

«Κράξιμο» σε Αργεντινή και διαιτησία από Βίλμοτς
Μόνο δεκτικός στην ήττα του Βελγίου από την Αργεντινή δεν ήταν ο Μαρκ Βίλμοτς, καθώς τα έβαλε τόσο με τους αντιπάλους, όσο και με το διαιτητή.

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά αυτοί έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Πάντως δεν με εντυπωσίασε η Αργεντινή. Είναι μια συνηθισμένη ομάδα. Πόσες ευκαιρίες έκαναν; Αν εμείς παίζαμε έτσι, ο βελγικός Τύπος θα με είχε κρεμάσει. Έσπαγαν διαρκώς το ρυθμό. Έκαναν 30 δευτερόλεπτα να εκτελέσουν ένα πλάγιο και τους επιτρεπόταν να το κάνουν», δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός και στη συνέχεια περιέλαβε τη διαιτησία του Νικόλα Ριτσόλι.

«Οι διαιτητές ποτέ δεν σφυρίζουν τίποτα σε βάρος του Μέσι. Δεν θέλω να κλαίγομαι, αλλά κάθε φορά που υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ή η παραμικρή επαφή, πάντα δινόταν φάουλ υπέρ της Αργεντινής. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, δείξαμε την αξία μας, αλλά δεν μας άφησαν να παίξουμε μπάλα», τόνισε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: