Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Τους περιμένει ο Αναστασιάδης!!

Την απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας περιμένει ο Άγγελος Αναστασιάδης, λίγες μέρες πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Τους περιμένει ο Αναστασιάδης
Ανησυχητική θεωρείται για αρκετούς η καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς ΠΑΟΚ στην ολοκλήρωση των μεταγραφών του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, ο Άγγελος Αναστασιάδης φέρεται να έχει μιλήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου, ζητώντας να τελειώνουν άμεσα οι όποιες κινήσεις, ώστε να τους έχει στη διάθεσή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία (στις 10 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση).

Ωστόσο, το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη είναι το εξής: «Να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα έχουν όρεξη για επιτυχίες».

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται να είναι κοντά στην ολοκλήρωση τριών μεταγραφών: ενός στόπερ και δύο μεσοεπιθετικών, ενώ σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην αντίστοιχη υπόθεση του νεαρού Κουλούρη. Τα νέα δεν είναι, όμως, ευχάριστα για τον Χουάν Ινσαουράλδε, αφού ο Αργεντινός στόπερ αγωνίστηκε ξανά (για 33 λεπτά) σε φιλικό της Σπαρτάκ Μόσχας με τη Λουκέρνη και φαίνεται ότι δυσκολεύει η μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: