Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Επιθετικοί εναντίον αμυντικών!! (vid)

Χωρίς τίτλο
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε έγιναν μεταξύ άλλων ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και εκρηκτικότητας.
Παράλληλα, δεν συμμετείχε ο Κυριάκος Σαββίδης λόγω ενοχλήσεων στο ισχιακό νεύρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Μια από τις πιο κουραστικές μέρες της μέχρι τώρα προετοιμασίας πέρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με το πρόγραμμά τους να αρχίζει στις 08:30 με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και εκρηκτικότητας και να ολοκληρώνεται στις 19:00 με το τέλος της απογευματινής τρίτης προπόνησης της ημέρας, αφού στο ενδιάμεσο το… μενού είχε μυική ενδυνάμωση με βάρη στο γυμναστήριο.
Στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο ισχιακό νεύρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτικής και αμυντικής λειτουργίας με επιθέσεις δύο εναντίον ενός και τριών εναντίoν δύο, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε διπλό επιθετικοί εναντίον αμυντικών με περιορισμούς στις επαφές της μπάλας.
Την Κυριακή (06.07) ο ΠΑΟΚ έχει μία προπόνηση στις 18:30. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και το τεχνικό τιμ θα επισκεφτούν τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης στο Ελατοχώρι.




Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: