Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κάλντγουελ!!

Ακόμα έναν αμυντικό φέρνουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό οι Άγγλοι. Αυτή την φορά το όνομα που... παίζει είναι του Γκάρι Κάλντγουελ που έχει γεμάτες χρονιές. Ποιο το προφίλ του.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κάλντγουελ
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Γκάρι Κάλντγουελ σύμφωνα με τους Άγγλους. Πρόκειται για τον 32χρονο στόπερ που έχει πλούσια εμπειρία στα βρετανικά γήπεδα και μάλιστα -όπως αναφέρουν στο Νησί- οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο, προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα, δίχως για την ώρα να επιβεβαιώνεται κάτι από πλευράς τριφυλλιού.

Ο Σκωτσέζος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούκαστλ (2001-2004), δίχως όμως να πιάσει εκεί κι ενώ την ίδια περίοδο άνηκε στις «καρακάξες» ο Νίκος Νταμπίζας. Πριν μια δεκαετία ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω του. Η αρχή έγινε στην Χιμπέρνιαν, απ' το 2006 μέχρι το 2010 αγωνίστηκε με επιτυχία στη Σέλτικ (και στην Ευρώπη) όπου είχε γεμάτες σεζόν, ενώ την τελευταία τετραετία άνηκε στο δυναμικό της Γουίγκαν (σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ).

Για την ώρα όλα αυτά είναι σε φιλολογικό επίπεδο και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση απ' τον Παναθηναϊκό για το κατά πόσο όντως ενδιαφέρει ο εν λόγω παίκτης, με την αναζήτηση για τον αντί-Σίλντενφελντ να συνεχίζεται.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: