Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Αποθεώθηκε ο Γκατούζο στην «πρώτη» του ΟΦΗ!!

Ενθουσιασμένος έδειξε ο κόσμος του ΟΦΗ για την παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στο τιμόνι της ομάδας, στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν. «Δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό», επανέλαβε ο Ιταλός.

Αποθεώθηκε ο Γκατούζο στην «πρώτη» του ΟΦΗ
Την πρώτη προπόνηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έκαναν στον ΟΦΗ, ενώ το παρών έδωσαν και εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, που υποδέχθηκαν «ζεστά» τους νεοαποκτηθέντες, Πετρόπουλο Αρτόλα και αποθέωσαν τον νέο προπονητή της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο.

Πέραν του Ισπανού αμυντικού και του Έλληνα επιθετικού προπονήθηκαν οι Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Φαζός, Σίσιτς, Ροβίθης, Δαμιανάκης και Μπανούσης, αλλά και τέσσερις παίκτες από την Κ-20, Γκαϊταν, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Μπολάκης).

Ο 36χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης και ανέφερε αρχικά: «Τα πράγματα είναι πολύ ωραία εδώ, η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά που έκανε ο Σα Πίντο, καθώς ο ίδιος την περασμένη χρονιά έκανε μια πάρα πολύ καλή δουλειά».

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση: «Ο πρόεδρος ήρθε πριν από περίπου δυο μήνες στο Μιλάνο μιλήσαμε και μου αρέσει η νοοτροπία του και ο τρόπος που με πλησίασε. Δε μιλήσαμε καθόλου για τα οικονομικά, καθώς δεν παίζει κανένα ρόλο στην παρουσία μου εδώ. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα ο ΟΦΗ και μια πολύ όμορφη χώρα η Ελλάδα, αλλά εγώ δεν έχω έρθει εδώ για διακοπές αλλά για δουλειά».

Για τα μεταγραφικά είπε: «Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο. Η ομάδα ακόμα δεν είναι πλήρης, δεν έχει ολοκληρωθεί. Κοιτάμε ακόμα 2-3 παίκτες . πάντως υπάρχει μια Παγκόσμια οικονομική κρίση και δεν είναι μόνο του ΟΦΗ ή της Ελλάδας. Θα κοιτάξουμε την αγορά και είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τους σωστούς παίκτες από τη σωστή αγορά».

Ο Αντώνης Πετρόπουλος επέστρεψε στον ΟΦΗ μετά από έξι χρόνια, όταν και είχε παίξει στους Κρητικούς, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από έξι χρόνια σε γνώριμα λημέρια. Ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα και έχω δεθεί με τον κόσμο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, καλύτερη από την προηγούμενη. Όλα τα προβλήματα θα τα αντιμετωπίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ένα προπονητή Παγκοσμίας εμβέλειας και πιστεύω ότι θα πάρουμε πολλά πράγματα από αυτόν και εύχομαι και εμείς και ο κόσμος να είμαστε καλά και να προσφέρουμε στον ΟΦΗ. Η φετινή χρονιά πρέπει να είναι εξίσου καλή με την περασμένη και βλέπουμε ότι η ομάδα έχει δυναμώσει τα τελευταία χρόνια, με τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και αυτό το βλέπουν και οι άλλες ομάδες και εκεί πρέπει να επενδύσει ο ΟΦΗ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

inner

Ο Ντάνι Αρτόλα ανέφερε: «Είναι πολύ ωραία εδώ. Σκοπός μου είναι να δουλεύω κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο με στόχο να κάνω ότι καλύτερο να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήξερα ότι είναι μια ομάδα η οποία έχει καλούς και τρελούς φιλάθλους και με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς. «Η περασμένη χρονιά ήταν μια επιτυχία για όλους και αυτό θα είναι η βάση για να πάμε καλύτερα του χρόνου. Μας περιμένει πολύ δουλειά και τα υπόλοιπα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: