Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

«Αναθερμαίνεται» του Ντε Βινσέντι, επιμένει για Τζεμπούρ!!

Ο Τ. Ντε Βινσέντι θέλει να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ και ύστερα από δική του κίνηση το θέμα της ενδεχόμενης απόκτησης του από κυπριακό σύλλογο επιστρέψει στην επικαιρότητα. Δεν τα παρατάνε για Τζεμπούρ.

«Αναθερμαίνεται» του Ντε Βινσέντι, επιμένει για Τζεμπούρ
Είχε φανεί εδώ και λίγες ημέρες ότι ο Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν στενοχωρημένος με την αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις για μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου δεν τα βρήκαν με τον Ολυμπιακό, στον οποίον ανήκει ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, καθώς θεωρήθηκε υπερβολικό πόσο οι 500.000 ευρώ που ζήτησε ο σύλλογος του Πειραιά. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφτασε μέχρι τις 300.000 συν μπόνους σε περίπτωση συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα παίξει στον τρίτο προκριματικό.

Η πλευρά του Αργεντινού είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και τους ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να φτάσει κοντά στα χρήματα που του προσφέρουν, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου.
Το θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ του παίκτη, στον οποίο τόνισε ο κυπριακός σύλλογος ότι το θέμα πρέπει να κλείσει -θετικά ή αρνητικά- σύντομα, διότι πλησιάζουν και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τους «ερυθρόλευκους», διότι το μεγαλύτερο… εμπόδιο από την αρχή ήταν η διαφορά στο οικονομικό που υπήρξε μαζί τους. Εναλλακτική, εφόσον δεν προχωρήσει του Ντε Βινσέντι είναι ο Φουρχ.

Επιπλέον, δεν εγκαταλείπεται και η περίπτωση του Ράφικ Τζεμπούρ. Είχε δοθεί διορία μέχρι την Πέμπτη στον Αλγερινό επιθετικό, ώστε να βρει τη λύση και να μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά θα γίνει υπομονή για λίγο ακόμη, λόγω επιμονής του Γιώργου Δώνη, που θέλει πολύ τον παίκτη, ενώ έχει συνεργαστεί μαζί του για λίγους μήνες στην ΑΕΚ τη σεζόν 2008-09. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: