Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Πετρόπουλος: «Κάτι είχα αφήσει στη μέση…»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να επιστρέψει στον ΟΦΗ εξήγησε ο Αντώνης Πετρόπουλος στη SportDay. «Πρόκειται για ομάδα που δίνει ευκαιρία σε κάθε παίκτη να αναδειχθεί», τόνισε ο έμπειρος φορ.

Πετρόπουλος: «Κάτι είχα αφήσει στη μέση…»
Στη δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια στον ΟΦΗ ο Μάνθος Πουλινάκης στάθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος, δίνοντας μία πρώτη εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της κρητικής ΠΑΕ.

Επίσης, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια που πήγαινε στο «Γεντί Κουλέ» ως αντίπαλος πάντα οι φίλαθλοι της ομάδας τον υποδεχόντουσαν σα φίλο και αυτό του έμεινε ως ανάμνηση.

Ωστόσο, κάτι είχε αφήσει στη μέση με την αποχώρησή του από τους Ηρακλειώτες και τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να το ολοκληρώσει.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο 28χρονος παίκτης στη SportDay

Αντώνη, γιατί επέλεξες τον ΟΦΗ;

«Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Εχω πολλούς φίλους εδώ. Τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κύριο Πουλινάκη γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Αγωνίζεται για τον ΟΦΗ. Οπως και ο κόσμος του. Ερχόμουν σαν αντίπαλος και με υποδέχονταν όλοι φιλικά. Ακόμη ένας λόγος ήταν η παρουσία του κυρίου Γκατούζο στον πάγκο. Πρόκειται για μία προσωπικότητα παγκόσμιας κλάσης, που μπορούμε να πάρουμε πολλά από αυτόν».

Νιώθεις πως κάτι άφησες στη μέση;

«Ναι, κάπως έτσι. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά και να πάμε ακόμη καλύτερα.

Τι θυμάσαι από το παλαιότερο πέρασμά σου από την ομάδα;

«Τη φιλοξενία. Σε όλους τους τομείς. Και τον κόσμο. Πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που δίνει την ευκαιρία σε κάθε παίκτη να αναδειχθεί. Δημιουργεί καριέρες. Είναι μεγάλη εμπειρία και τιμή να παίζεις στον ΟΦΗ. Εχω τεράστια εκτίμηση τόσο στους ανθρώπους του όσο και στους φιλάθλους του».

Ενα μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο;

«Να είναι κοντά στην ομάδα. Στο "Γεντί Κουλέ" δημιουργούν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Και εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο σημερινό (06/07) φύλλο της SportDay…

Δεν υπάρχουν σχόλια: