Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Σπάει τα ρεκόρ μόλις στα 21 του!!

H Εβερτον για χάρη του έσπασε τα ταμεία της και ο Μαρτίνεθ έγινε ο πιο ευτυχισμένος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ. Σε ηλικία 21 ετών o Λουκάκου έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, αφήνοντας πίσω Μέσι, Κριστιάνο...
Το είδωλο του, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά του πήρε μια θέση στην επίθεση της Τσέλσι, αν και... υπεύθυνος για τη μη παραμονή του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο! Ποιος είναι ο λόγο; Ο Βέλγος δεν έχει κίνητρο να παλέψει για μια θέση στο βασικό σχήμα! Αυτό τόνισε ο Special Οne που έδωσε την ασίστ στην Εβερτον να σπάσει τα ταμεία της και να προλάβει ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λουκάκου θέλει να δώσει απαντήσεις για το «κόψιμο» και τα «ζαχαρωτά» δαπάνησαν 35 εκατ. ευρώ για την πιο ακριβή μεταγραφή στην  ιστορία του συλλόγου.
 Άλλωστε, οι σχέσεις του με τον Πορτογάλο δεν ήταν ποτέ αρμονικές, ενώ και το κλίμα δεν τον... τρέλαινε. Μόλις 15 ματς σε τρία χρόνια έπαιξε στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Εξάλλου, οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ τον τελευταίο μήνα. Ο Βέλγος δεν του είπε ποτέ, τι δυσκολίες αντιμετώπισε στο Λονδίνο, ο Πορτογάλος ποτε δεν θέλησε να μάθει τι απασχολεί τον νεαρό φορ. «Δεν μπορώ να περιμένω 10 χρόνια στον πάγκο. Θέλω κάθε χρόνο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό...» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βέλγος φορ.

Αντίθετα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έγινε ο πιο... ευτυχισμένος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο Ισπανός πίεσε τόσο τη διοίκηση, ώστε να κρατήσει για την επόμενη πενταετία τον Λουκάκου στο Γκούντισον Παρκ. Ο Λουκάκου σε 29 συμμετοχές φόρτωσε τις αντίπαλες άμυνες με 15 γκολ, ενώ και στο Μουντιάλ παρά τα 21 του χρόνια είχε... εκρήξεις που δεν ξεχνιούνται! Ο Μαρτίνεθ αισιοδοξεί πως με τη σωστή δουλειά θα τελειοποιήσει έναν ταλαντούχο φορ, ο οποίος στην ηλικία  του κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ! Εχει τα περισσότερα τέρματα απο οποιοδήποτε άλλον σταρ στα 21 του χρόνια! Ο παίκτης που έκανε άνω – κάτω το Βέλγιο, που έκανε πλούσια την Αντερλεχτ έχει πετύχει σε Λίγκες 65 γκολ, όταν ο Μέσι σε αυτή την ηλικία είχε 42 τέρματα και ο Κριστιάνο μόλις 15 γκολ!
Αναλυτικά η λίστα με τα γκολ που είχαν πετύχει στα 21 τους 14 μεγάλα «κανόνια»
1. Ρομέλου Λουκάκου 65 γκολ
2. Σέρχιο Αγουέρο 65 γκολ
3. Νεϊμάρ 54 γκολ
4. Γουέιν Ρούνεϊ 44 γκολ
5. Λίονελ Μέσι 42 γκολ
6. Λουίς Σουάρες 28 γκολ
7. Μάριο Μπαλοτέλι 26 γκολ
8. Γιαν Χούντελαρ 26 γκολ
9 Σάμουελ Ετό 25 γκολ
10. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς 24 γκολ
11. Ντιέγκο Κόστα 21 γκολ
12. Ρόμπιν Φαν Πέρσι 15 γκολ
13. Κριστιάνο Ρονάλντο 15 γκολ
14. Ραδαμέλ Φαλκάο 10 γκολ

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: