Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

O Σαπουνάρου για τη μεταγραφή Μποτία στον Ολυμπιακό!!

Ο Σαπουνάρου αποθεώνει Μποτία μέσα από το Gazzetta.gr και τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν εξαιρετική επιλογή! «Δυνατός αμυντικός, διαβάζει τον αντίπαλο και δεν... χάνει μονομαχία».
O Μποτία στα ερυθρόλευκα μιας και η πιθανή αποχώρηση του Κώστα Μανωλά... αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ενισχυθεί αμυντικά. Ο Ισπανός με πλούσιο βιογραφικό στην Πριμέρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Ηταν η πρώτη επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος μίλησε για έναν έμπειρο, δυνατό και γρήγορο αμυντικό. Εξαιρετική χαρακτήρισε τη μεταγραφή του Ολυμπιακού και ο Κριστιάν Σαπουνάρου, μιας και ο Ρουμάνος βρέθηκε δίπλα στον 25χρονο Ισπανό σε αρκετά ματς της Ελτσε! Ο 30χρονος διεθνής μίλησε στο Gazzetta.gr για τις αρετές του Μποτία και εξέφρασε την σιγουριά του για την πορεία του πρώην συμπαίκτη του. 
«Χαίρομαι πολύ για αυτή τη μεταγραφή, αφού ο Μποτία αξίζει να παίξει σε έναν δυνατό σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είχε προτάσεις από Ισπανία, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η παρουσία του Μίτσελ αποτέλεσαν σημαντικά κίνητρα για τον Μποτία. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχει» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ρουμάνου.

Ο Σαπουνάρου στάθηκε στα πλεονεκτήματα του Μποτία υποστηρίζοντας: «Είναι πολύ δυνατός αμυντικός, εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα και έχει πολύ καλές τοποθετήσεις. Γρήγορος παίκτης, όχι ο πιο γρήγορος κεντρικός αμυντικός, αλλά ικανός να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Είναι ο παίκτης που διαβάζει τις φάσεις, έχει πολύ καλή συνεργασία με την άμυνα και προσωπικότητα που μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό. Ολοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Αλμπέρτο».
Ο Ρουμάνος αμυντικός μίλησε επίσης για τις αμυντικές, αλλά και... επιθετικές αρετές του Μποτία «Μπορεί να παίξει κυρίως ως δεξί στόπερ, όχι όμως ότι έχει και πρόβλημα στα αριστερά. Πολύ δυνατός και στις εναέριες μονομαχίες, ιδανικό για στημένα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θα τον δείτε αρκετές να αφήνει τη θέση του και να προωθείται για να βοηθήσει σε κόρνερ και φάουλ στην αντίπαλη περιοχή. Καλή τεχνική κατάρτιση, ξέρει να κουβαλά τη μπάλα μέχρι το κέντρο. Είναι πολύ καλή επιλογή του Ολυμπιακού, έχει την εμπειρία ο Μποτία, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού» τόνισε  στο Gazzetta.gr.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: