Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Αρχίζουν τα… δύσκολα!

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (2/8), η αποστολή του Άρη έφτασε στο Πράβετς, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του. Απογευματινή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Αρχίζουν τα… δύσκολα
Έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή στην Football League είναι ο Άρης που αρχής γενομένης από το Σάββατο ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Νωρίτερα εντός της ημέρας (2/8), η αποστολή των Θεσσαλονικιών έφτασε στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 14 του μήνα υπό το βλέμμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του επιτελείου του.

Πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση για τους «κιτρινόμαυρους» είναι το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο από την επομένη θα χυθεί ο… πραγματικός ιδρώτας, καθώς θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα).

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Καλογεράκης, Μπαϊμάκης, Γκελής, Γιαννίτσης, Νικολόπουλος, Μαζουλουξής, Ψυχογιός, Λιόνης, Σανιά, Λεμονής, Τσιάρας, Γκόλιας, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης, Ρένια, Βασιλόπουλος, Ντούγκας, Χουζούρης, Φουρτζίου (οι τέσσερις τελευταίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: