Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Γιουνάιτεντ για τρόπαιο!! (video)

Έτοιμη για την κατάκτηση του ICC δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε 3-1 τη Ρεάλ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, περιμένοντας τη Λίβερπουλ.

Γιουνάιτεντ για τρόπαιο (video)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστής του πρώτου ομίλου του ICC και πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ και αυτόματα την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, αφήνοντας στην τελευταία θέση τους πρωταθλητές Ευρώπης, που έδειξαν πως κατέβηκαν περισσότερο για τουρισμό στις ΗΠΑ, έχοντας και πολλές απουσίες βασικών τους παικτών.

Οι παίκτες του Λούις Φαν Χάαλ ήταν σαφώς ανώτεροι, έχασαν περισσότερες ευκαιρίες και νίκησαν δίκαια, χάρη στο καταπληκτικό γκολ του Γιανγκ στο 21’, το πλασέ του ίδιου στο 37’ και την κεφαλιά του Ερνάντεζ στο 80΄, με τον Κασίγιας να ευθύνεται σε άπαντα. Είχε ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μπέιλ, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Κιν, Τζόουνς, Έβανς (46’ Μπλάκετ), Βαλένσια (62’ Λίνγκααρντ), Ερέρα (46’ Κλέβερλι), Φλέτσερ, Γιανγκ (46’ Σο), Μάτα (62’ Καγκάουα), Ρούνεϊ (62’ Ερνάντες), Γουέλμπεκ (41’ Ζαχά)

Ρεάλ: Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Νάτσο, Αρμπελόα (74’ Ρονάλντο), Ιγιαραμέντι, Αλόνσο (56’ Ντε Τόμας), Καρβαχάλ, Μόντριτς, Μπέιλ, Ίσκο



Manchester United 3-1 Real Madrid - FULL HD... από 3rby



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: