Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Οκτώ μήνες εκτός ο Τζορτζ!!

Σε οκτώ μήνες υπολογίζεται ο χρόνος που θα μείνει εκτός παρκέ ο Πολ Τζορτζ ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση στο τραυματισμένο του πόδι.

Οκτώ μήνες εκτός ο Τζορτζ!
Σε επιτυχημένη επέμβαση στο δεξί του γόνατο υποβλήθηκε ο Τζορτζ Πολ λίγες ώρες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη.

Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία μπάσκετ των ΗΠΑ, στην επέμβαση έδωσαν το «παρών» δύο καθηγητές οι οποίοι συνεργάζονται με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και επέβλεπαν την πολύωρη εγχείρηση.

Ο Πολ πρόκειται να μείνει στο νοσοκομείο Sunrise τουλάχιστον για τις υπόλοιπες τρεις ημέρες.

Εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περίπου οκτώ μήνες για να έχει αποκατασταθεί η ζημιά και να μπορέσει και πάλι να δοκιμάσει το πόδι του σε παρκέ.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής ορθοπεδικής, Πάτρικ Κέρσι ο οποίος είχε βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με έναν αντίστοιχά τόσο σοβαρό τραυματισμό ενός παίκτη του NCAA ανέφερε ότι ο Τζορτζ Πολ θα χρειαστεί έξι με δώδεκα εβδομάδες για την αποθεραπεία του λόγω της εγχείρησης.

Άλλο τόσο χρονικό διάστημα, δηλαδή, έξι με δέκα εβδομάδες θα χρειαστεί για να μπορέσει και πάλι να περπατήσει.

Ωστόσο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αυτό που κανείς δεν μπορεί να το προσδιορίσει είναι το πόσο θα χρειαστεί ο Πολ για να νιώσει και πάλι ψυχολογικά έτοιμος να προπονηθεί, έχοντας ξεπεράσει το σοκ του τραυματισμού του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: