Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Χωρίς Μέντες, αλλά με… Αλαφούζο!

Ο Νταβίντ Μέντες δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο και θεωρείται καθοριστική η Κυριακή για τη συμμετοχή του στο ματς του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ. Επίσκεψη Αλαφούζου στο Κορωπί.

Χωρίς Μέντες, αλλά με…  Αλαφούζο
Την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το… τοπίο σε ότι αφορά τη συμμετοχή ή μη του Νταβίντ Μέντες στο δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη (5/8) στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο Ολλανδός μέσος δεν πήρε μέρος ούτε στην απογευματινή προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας και ακολούθησε ατομικό.

Ο 31χρονος μέσος υπέστη διάταση στο ματς του Βελγίου και αντικαταστήθηκε στο 71ο λεπτό, με τον Καρέλη να περνάει στη θέση του. Αναμένεται να δοκιμάσει αύριο, αν δεν είναι ενθαρρυντικά τα σημάδια, τότε πολύ δύσκολα θα πάρει μέρος στον δεύτερο παιχνίδι με τη Σταντάρ. Για τη θέση του προορίζεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος μπήκε στο 64’ στο «Maurice Dufrasne» και ο Λαγός θα αποτελέσει το μοναδικό… καθαρό αμυντικό χαφ.

Το «παρών» στο Κορωπί έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε πριν την προπόνηση με κάποιους παίκτες, αλλά και με τους Νίκο Νταμπίζα, Γιάννη Αναστασίου.

Μάλιστα, παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του φιλικού ομάδων Νέων, Παναθηναϊκού και Ατρόμητου.

Στις 13 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικό με την Παναχαϊκή, όπως και πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν η ομάδα της Αχαΐας είχε επικρατήσει 2-1.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: