Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Μάντζιος: «Θα είμαστε καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι»

Την ικανοποίησή του για την παρουσία του Πανθρακικού στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Πολωνία εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Θα είμαστε καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι»
Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τις εμφανίσεις του Πανθρακικού στην Πολωνία εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Θράκης αναφέρθηκε στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα του τονίζοντας:
«Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίσαμε τη δεύτερη ομάδα της Λέγκια Βαρσοβίας, ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μας, γιατί ο αντίπαλος είχε ποιότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών.

Δείξαμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια σοβαρότητα, βγάλαμε αρκετά από τα στοιχεία που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας καλή κατοχή και κίνηση και γενικά μείναμε ευχαριστημένοι, ειδικά από την εικόνα μας στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, βγήκε η κούραση της προετοιμασίας, κάναμε και πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να χαλάσει η ομοιογένεια της ομάδας και να μην έχουμε το ρυθμό που θέλαμε και είχαμε στο πρώτο ημίχρονο
».

Όσον αφορά το τι περιμένει να δει στο επιθετικό κομμάτι, ανέφερε:
«Σε γενικές γραμμές, μας ικανοποιεί η αμυντική συμπεριφορά και λειτουργία της ομάδας. Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας σε όλα τα παιχνίδια και απειληθήκαμε ελάχιστα και στα τρία φιλικά. Πιστεύω ότι όταν όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και στο επίπεδο που θέλουμε, τότε σίγουρα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και στο δημιουργικό κομμάτι», ενώ για την γενικότερη εικόνα της προετοιμασίας:

«Η προετοιμασία μας στην Πολωνία ολοκληρώθηκε και είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που δουλέψαμε, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό των παιδιών. Δουλέψαμε σε πολύ έντονους ρυθμούς και, μάλιστα, στα τρία φιλικά που δώσαμε βγάλαμε στο γήπεδο στοιχεία που δουλέψαμε όλο αυτόν τον καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: