Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για εμένα»

Τη χαρά του που ανήκει (ξανά) στον Άρη εξέφρασε ο Αντώνης Καπνίδης λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πράβετς. «Είμαστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά», σχολίασε ο Αντώνης Τσιάρας.

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για εμένα»
Δικαιωμένος που κατάφερε να επιστρέψει στον Άρη δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς ο Αντώνης Καπνίδης, ο οποίος είναι το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» και τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιον το γεγονός ότι ανήκει στη συγκεκριμένη ομάδα.

«Για μένα είναι μία μεγάλη στιγμή. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής. Στόχος μας είναι να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο τη φετινή χρονιάς και να επιστρέψουμε τον Άρη εκεί που ανήκει», σχολίασε και στη συνέχεια μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη, καθώς έχει περάσει από την Κ-20 με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2010-11.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Δούλεψα πολύ και δικαιώθηκα», δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο μικρό μέσο όρο ηλικίας.

«Είμαστε νέα παιδιά και σε αυτό νομίζω ότι ποντάρει ο κ. Καλαϊτζίδης. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Μέσα από την σκληρή προπόνηση νομίζω θα καταφέρουμε να βγάλουμε την εικόνα που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. πιστεύουμε στους εαυτούς μας», κατέληξε ο Καπνίδης.

Δηλώσεις έκανε και ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος είναι από τους λίγους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα, συγκριτικά με την περασμένη σεζόν.

«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει μία προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Superleague. Από σήμερα μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά και είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό», ήταν η αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε:

«Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες και αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει όρεξη για δουλειά. Ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ και περιμένουμε την ενίσχυση του με έμπειρους παίκτες. Είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο όσο αναφορά την προετοιμασία μας. Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και νομίζω ότι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δουλεύουμε πάνω στην τακτική, ώστε παιχνίδι με το παιχνίδι να πετυχαίνουμε τις νίκες και να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που πιστεύουμε ότι θα τον πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: